Yıldız Tilbe, tıklım tıklım dolu mekanda muhteşem sahne performansıyla adeta parmak ısırttı. Ünlü şarkıcı, kendi bestelerinin yanı sıra, çok sevilen şarkıları da okuduğu gecede pop, arabesk ve halk müziğinin yanı sıra Türk sanat müziği eserleri de söyledi.
 
Şarkı aralarında seyirciyle konuşan Yıldız Tilbe; ‘Bende hayatı tesbih yaptım. Sizde öyle yapın. Hiç kimse sizden değerli değil’ diyerek son günlerin en popüler parçası ‘Tespih’i söyledi.
 
Nossa Costa’da Tilbe’yi dinlemeye gelen konuklar o kadar coşkuluydu ki, bir ara Tilbe’ye ‘2 Kadın 1 Adam’ diye seslenerek bu şarkıyı istediklerini belirtince Tilbe; ‘Nasıl yani? Öyle şey olur mu yaa? 2 kadın 1 adamı ben asla kabul etmiyorum, bu böyle bilinsin. Olmaz öyle şey’ dedi ve sonrasında da ‘2 Kadın 1’ Adam şarkısını tüm izleyiciler için okudu.
 
Daha sonra seyirciye seslenen Yıldız Tilbe; ‘Türk Sanat Müziği sever misiniz?’ diye sordu. ‘Evet’ yanıtını alan Tilbe bu kez de, ‘Erkekler, kadınları sever misiniz?’ diye sordu. Salondan ses çıkmayınca bu soruyu tam 3 kez tekrarlayan sanatçı; ‘Bak kadınlara sorarım pişman olursunuz’ dedi ve ‘Kadınlar adamları ne kadar seviyorsunuz?’ diye sordu. ‘Çoook’ diye çığlıklar atılmaya başlanınca, ‘Yaa işte böyle. Adınıza bu yüzden şarkılar yapılıyor’ diyerek ‘Huysuz ve tatlı kadın’ şarkısına girdi.
 
Yıldız Tilbe, BVS Group’a ait Nossa Costa’da konuklara hem duygu sağanağı yaşattı hem de coşkuyla eğlendirip, hop oturup hop kaldırdı. Öyle ki bir ara Nossa Costa’da tüm konuklar ellerinde mendillerle halay çektiler.

 
Editör: TE Bilisim