NOSSA’DA “YILDIZ”LI GECE!
YILDIZ TİLBE NOSSA COSTA’YI COŞTURDU!


Önceki gece BVS gruba bağlı Ataköy Marina Nossa Costa’da sahne alan Yıldız Tilbe, tıklım tıklım dolu mekanda muhteşem sahne performansıyla adeta parmak ısırttı. Ünlü şarkıcı, kendi bestelerinin yanı sıra, çok sevilen şarkıları da okuduğu gecede pop, Arabesk ve Halk Müziği’nin yanı sıra Türk Sanat Müziği eserleri de söyledi.

Ataköy Marina Nossa Costa’daki konuklarını kah eğlendiren, kah hüzünlendiren sanatçı, Nossa Costa programı için özel hazırlattığı sahne kostümü ile göz doldurdu.
Yıldız Tilbe sahneye çıkar çıkmaz; “Dün geceyi Antep’te sahne alarak geçirdim. Buraya da zar zor yetiştim, o kadar yorgundum” ki, bu gece nasıl sahneye çıkacağımı düşünüyordum… Ama sizlerin ve Nossa Costa’nın enerjisi adeta beni benden aldı… Ne yorgunluk kaldı ne de bir şey” diye konuştu…

Duygulu sesi, yorumu ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla milyonların sevgisini kazanan Yıldız Tilbe yeni albümünün şarkılarıyla birlikte Pop, Arabesk ve Halk Müziği’nin yanı sıra, Türk Müziği eserleri de seslendirdiği gecede kendine has danslarıyla da izleyenleri coşturarak yaklaşık iki buçuk saat sahnede kaldı.

Tilbe’yi dinlemeye gelenler arasında Gökhan Şükür ve şarkıcı Lara gibi ünlü simalarda vardı.
Yıldız  Tilbe Nossa Costa'yı coşturdu!

Önümüzde ki Hafta Bvs Gruba bağlı mekanlardan;

Günay Restaurant’ta 25 Ekim Cumartesi Serdar Ortaç
Nossa Costa’da 24 Ekim Cuma Kubat,25 Ekim Cumartesi Hakan Altun
Sahne İstanbul’da 24 Ekim Cuma Yıldız Tilbe,25 Ekim Cumartesi Demet Akalın
My Cabaret’te her Cuma-Cumartesi Cenk Eren
Nanna Restaurant’ta 24 Ekim Cuma Yeliz,25 Cumartesi Bülent Ersoy
Paysage Restaurant’ta Her Cuma- Cumartesi Sibel Mirkelam
Sahne alacaklardır.
Yıldız Tilbe Ataköy de yer alan Nossa Costa'da sahnede yorgunluk attı.

Editör: TE Bilisim