Bu yaz Çeşme Duman, Funda Arar, Sibel Can ve Sıla konserleriyle can bulacak!

17 Temmuz - 14 Ağustos arasında gerçekleştirilecek olan konserler Ceşme tatilcilerine müzik ziyafeti yaşatacak...

Son yılların popüler tatil yerleri arasında başı çeken Çeşme, bu yıl eğlenceli geceleri ve muhteşem konserlere şahitlik edecek. 17 Temmuz'da büyük bir hayran kitlesi olan "Duman" ile başlayacak. Konserlerde ilk gün sahne alan sevilen rock grubu yeni albümlerinden şarkılarla Çeşme Fun Beach'te izleyenleri "Darmaduman" etmeye hazırlanıyor.
Çeşme Amfi Tiyatro konserleri ise 31 Temmuz'da Funda Arar ile başlayacak. Sevilen sanatçı Funda Arar hem duygusal hem hareketli şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak. Amfi Tiyatro, Funda Arar'ın ardından tüm sezon kapalı gişe konserler veren Sibel Can'ı ağırlayacak. Sevilen şarkılarıyla izleyenleri büyüleyen sanatçı Sibel Can, 7 Ağustos'ta hayranlarıyla buluşacak.
Birbirinden eşsiz konserlerle şenlenen Çeşme, son olarak Türk Pop Müziği'nin en sevilen kadın yorumcularından Sıla'nın sahnesiyle son bulacak. 14 Ağustos'ta Çeşme Amfi Tiyatro'da konser verecek olan Sıla, muhteşem sahne performansı ve unutulmaz şarkılarıyla hayranlarını büyüleyecek.
Kerki ve Solfej organizasyonun düzenlediği muhteşem konserler için detaylı bilgilere www.biletix.com ve 0536 465 34 91numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Bilet Satış Noktaları: Çeşme Kilise Önü, Ilıca Altınkapı Restaurant...
Editör: TE Bilisim