Geçtiğimiz sene toplam 100.000'den fazla müzikseveri buluşturarak izleyici rekoru kırmayı başaran Zeytinli Rock Festivali, bu yıl 25-28 Ağustos tarihleri arasında yine Dalyan Sahili'nde gerçekleşiyor.


Milyon yapım tarafından Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde organizasyonu yapılan 'deniz, kum, güneş ve rock müzik' sloganı ile yola çıkan Zeytinli Rock Festivali, geçtiğimiz senenin kadrosunun da üzerine çıkarak, yine rock ve alternatif müzik dünyasının en iyi sanatçı ve gruplarını biraraya getiriyor.


Katılımcılarına bol bol müzik, eğlence ve unutamayacakları bir rock tatili vaadeden ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ'nde 4 gün boyunca sahne alması kesinleşen isimler şöyle sıralanıyor: Duman, Şebnem Ferah, Athena, Pentagram, Teoman, Mor ve Ötesi, maNga, Hayko Cepkin, Feridun Düzağaç, Model, Kurban, Cem Adrian, Ceylan Ertem, Umut Kuzey, Ceza, Zakkum, Baba Zula, Büyük Ev Ablukada Fırtınayt, Metin Türkcan, The Ringo Jets, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Adamlar, Blacktooth, Marsis, Deniz Tekin, Piiz, Gece, Fethi Okutan.

ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ'ne bu yıl yerli rock gruplarının yanı sıra bu kez Rockstar Keşif sahnesinde Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Almanya ve Kıbrıs'tan da amatör,profesyonel gruplar ve izleyiciler katılacak.

Ana sahne dışında, aylar süren titiz çalışma ve önemli bir jüri ile beraber şehir şehir gezilerek belirlenen 'yüzdeyüzmüzik ekspres' elemelerinin kazananları da Rockstar KEŞİF SAHNESİ'nde izleyici ile buluşacak.

Milyon Yapım tarafından Akçay sahilinde Edremit Belediyesi desteğiyle ve Kralpop tv medya sponsorluğunda; 100% Music ve Rockstar katkılarıyla gerçekleşecek Zeytinli Rock Festivali'ne bu yıl yine yoğun bir katılım bekleniyor.

Editör: TE Bilisim