Birbirinden eğlenceli, neşeli, sıcakkanlı şoförlerin bir araya geldiği, kahkahanın ve eğlencenin eksik olmadığı “Akasya Durağı” oyuncu kadrosuna, Sefa Tantoğlu, Bican Günalan ve Mehmet Kurt da katıldı. Dizide, Sefa Tantoğlu, üçkağıtçı, dolandırıcı, fırıldak bir tip olan “Güven”, Bican Günalan, Osman’ın (Cezmi Baskın) saf, çocuksu, naif ve bir o kadar da sakar damadı olan “Hayri” ve Mehmet Kurt da artist olmak hayali ile köyden kaçıp İstanbul’a gelen, çok temiz kalpli bir çocuk olan “Vakkas” karakterini canlandıracak. Dizinin yeni bölümlerinde Sinan’ın (Levent Ülgen) kayınvalidesi “Şaziment” rolünü de Bilge Şen canlandıracak.
Akasya Durağı; herkese kol kanat geren Nuri Baba (Zeki Alasya), tatlı üçkağıtçı Sinan (Levent Ülgen), aksi ve sinirli bir şoför olan Osman (Cezmi Baskın), türkücü olmak için Güneydoğu’dan gelmiş taksici Seyit (Onur Şan), durağın ele avuca sığmayan şair ruhlu şoförü Arif (Timur Acar), Karadenizli saf bir çocuk olan çaycı Ali Kemal (Ateş Fatih Uçan), Eleni (Nilgün Belgün), Gülbin (Aslı Altaylar), Safiye (Gülay Baltacı), Zeyno (Ayşegül Aslan), Dilek (Pelin Sönmez), Emre (Tarık Ündüz ), İpek (Pınar Aydın)ve diğer karakterleri ile, tiryakilerini yine, yeniden güldürmeye devam edecek.
Yapımını Erler Film - Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Yaşar Seriner’in yaptığı, senaryosunu da Resul Ertaş’ın kaleme aldığı “Akasya Durağı” şoförlerinin, hüzünleri, neşeleri ve ekmek kavgaları özlenen tadı ile yakında Kanal D’de başlıyor! 
Editör: TE Bilisim