Popstar 2013 yarışmasına Bülent Ersoy'un Gezi Parkı olayları ile ilgili açıklamaları damgasını vurdu. Diva'nın açıklamalarının en dikkat çekici kısmı, "Menderes'i astılar. Ne oldu? Utanmadık mı? Yakıp yıkmayın, sandıkta hesaplaşın" sözleri oldu.

POLİSİN ÖLDÜRME PAHASINA YAPTIĞI ÇIKIŞLAR HOŞ DEĞİL


Ersoy "Polisin öldürme pahasına yaptığı çıkışlar hoş değil. Ama hepimiz Türk kanı taşıyoruz. Atatürk'ün çocuklarıyız. Aşırılık gösteren polisleri kınadık. Tabii ki ağzı süt kokan kardeşlerimizin çocuklarımızın eylem yapmak hakkıdır. Amma durum öyle bir hal aldı ki haklı iken haksız konuma gelindi. Onlar beni sevsin diye de bu konuşmayı yapmıyorum. Onlar beni sevmezler. Ben Allah'ın huzurunda doğruları söylemek için konuşuyorum. Tabii ki bunlar benim doğrularım. Bülent Arınç beyefendi tonton bir şekilde özür mekanizmasını çalıştırdı. Amerika'dan Hocaefendi şuraya kadarı doğru şurası yanlış denildi. Sayın Bülent Arınç özürü Başbakan'ın bilgisi dahilinde yapmıştır. Ondan sonraki abartılar hiç şık olmadı" dedi.

KENAN EVREN'E YÜKLENDİ

Bülent Ersoy konuşmasının devamında; "Ressam diktatör bana 8 sene yasak koydu tabii rahatsız oldum. Merhum Adnan Menderes idam edildi üzülmedik mi? Utanmadık mı? Bir şeylerden rahatsız olabilirsiniz. Size bir şeyler ters gelebilir. Bunu yakıp yıkarak değil. Sandıkla geleni sandıkla göndererek şıklığınızı muhafaza edebilirsiniz. Sayın Başbakan'la bir kez görüştüm yakınlığım yok doğrulara inanarak bunları söylüyorum. 1800 belediyeden bir tanesinde bile okumuyorum. Şeytan ben. Sakın olaki buraya bir yakınlık olsun, şirinlik olsun diye algılamayın beni vatanın ve milletin bütünlüğü bağlıyor. Biraz daha hak ve adaletli yürünsün. Yanınızdaki asın kesin diyenler sizleri felakete sürüklüyor. Allah aşkına yapmayın bunu. İsteklerinize kavuştunuz. Ha Başbakan Erdoğan'ı istemiyoruz diyorsanız buna hakkınız yok 8 ay sonra seçim var. Ben buna tehammül edemem. Bir gün anlayacaksınız ki bu ablanız doğru konuştu" dedi.
Editör: TE Bilisim