16 mart günü paylaştığı mesajında koronavirüse yakalandığını duyuran ve daha sonra yoğun bakıma alınarak tedavisi sürdürülen sunucu Burak Akkul, hastalığı yendi. Akkul, sosyal medyadan paylaştığı mesajında, kendisi ve eşinin koronavirüs testinin negatif çıktığını açıkladı.

‘Çok Gezenti’ isimli gezi programının sunucusu Burak Akkul, yeni tip corona virüsüne yakalanmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Eşine de koronavirüs tedavisi uygulanan Burak Akkul’un sağlık durumunun stabil olduğu açıklanmış ve tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü ifade edilmişti.

Akkul, bugün paylaştığı yeni mesajında hastalığı yendiklerini açıkladı. Akkul, paylaştığı mesajında, “20 gün yoğun bakımda uyutulmanın ardından servis odasındayım. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Dr. Mehmet Altıntaş ve hastane ekibine bir süre daha emanetiz. Seda Akkul ile 2. Covid-19 negatif raporlarımızı aldık. Ben biraz daha güçlenince evimize döneceğiz” ifadelerini kullandı.

Akkul ve eşi, paylaştıkları videoda “Yendik seni korona” dedi.

Burak Akkul’un paylaştığı mesaj şöyle:

20gün yoğun bakımda uytulmanın ardından servis odasındayım. Kartal Dr Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastenesinde Dr Mehmet Altıntaş ve hastane ekibine bir süre daha emanetiz. @sedaakkul ile 2. Covid19 negatif raporlarımızı aldık. Ben biraz daha güçlenince evimize döneceğiz.

Embedded video
 
Editör: TE Bilisim