Gamze Özçelik'ten askere moral ziyareti

Oyuncu Gamze Özçelik, Karkamış sınırında askerleri ziyaret etti.

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, Fırat Kalkanı Harekatı'nın yapıldığı bölgeye giderek, askerlere destek oldu.

Türk Ordusu'nun Fırat Kalkanı Harekatı'nın yürütüldüğü Karkamış'ta askerleri ziyaret eden Gamze Özçelik, burada çektirdiği fotoğrafı instagram sayfasında paylaştı.

"SİZDEKİ YÜREK DİĞER SANATÇILARDA DA OLSA KEŞKE"

Gamze Özçelik'in fotoğrafına yapılan yorumlardan bazıları şöyle:
"Sonunda bir sanatçımız da çıkıp askerlerimize moral vermeyi akıl etti. İnşallah diğer sanatçılarımız da sizi örnek alır. Bu haraketinizden dolayı çok tebrik ederim.

Siz böyle askerlere destek verin biz sizi daha cok severiz maşallah size.

Ne güzel bir kalbim varmış, Allah yolunu açık etsin.

Sanat camiasından bu desteğin devamının gelmesini diliyorum, yüreğinize ayağınıza sağlık.

Vatan bekçisi kardeş ve abilerimize verdiğin moral ve destek için teşekkürler.

Sizdeki yürek diğer sanatçılarda da olsa keşke. Süpersiniz boşuna savaşmıyormuşuz.

Sen nasıl böyle gönlü güzel bir kadınsın ya maşallah."

Özçelik fotoğrafın altına şu yorumda bulundu:


"İki gün önce Cerablus Karkamış sınırındaki Fırat kalkanı operasyonunun yürütüldüğü harekat merkezine çok yakın bir bölgede tanıştık resimdeki rütbeli askerlerimizle. Efendiliklerine, vatan ve insan sevdalarına , cesaretlerine hayran kaldık. Bugün ise bir kez daha #hakkari #mardin ve #van 'dan gelen şehit haberlerini duyunca inanılmaz bir üzüntü yaşadım. Hele hele birileri masa başında oyunlar hazırlar, birileri günlerini boş ve şımarıkça geçirirken, sınırdaki görevdeki helal süt emmiş evlatların sırf orada umut olmak, rıza kazanmak için hayatını kaybetmesi, anaların babaların yüreğine ateş düşmesi büyük bir acı sapladı kalbime.. Rabbim tüm hakk uğruna kaybettiklerimizin şehitliğini kabul etsin, ailelerine sabır versin , mekanlarını peygamber efendimiz (s.a.v) 'e komşu eylesin.. amin"



Gamze Özçelik öncesinde de Gaziantep Nizip İlçesi'ndeki Suriyeli sığınmacıların bulunduğu bölgeleri gezmişti. Gamze Özçelik bölgede ki halk tarafından büyük ilgi gördü.


Editör: TE Bilisim