'Kabul etseydim tuzağa düşecektim'

Atilla Taş, ‘Dün beni Ak parti il Başkanlığı’ndan arayıp iftara davet ettiler. Kibarca reddettim. Bu akşam görünce maksadı anladım. AKP İl Başkanlığı’ndan arayanlar bana bu iftara, Başbakan'ın katılacağını söylemedi. Sadece iftar dediler. Kabul etseydim tuzağa düşecektim. Milletin parasıyla, millete efelik yapanların sofrasında işim olmaz benim.’ dedi.

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay ise, Başbakan’ın iftar yemeğinde ünlülerle çekildiği fotoğrafı Twitter'da paylaştı. Akay, ‘AKP'nin muhtaçlara verdiği iftar yemeği. Filistin için kahrolup üzüntüden ne yaptıklarını bilmiyorlar ve Gazze için ağladıkları o an’ yazarak, gülümsemelerin yer aldığı fotoğrafa tepki gösterdi.

6 bin davetlinin hazır bulunduğu iftar programına katılan sanatçı Yavuz Bingöl ise sosyal medyada topa tutuldu. Gezi Direnişi döneminde hükümeti eleştiren Yavuz Bingöl, iftarda Başbakan Erdoğan ile tokalaşırken görüntülendi. Başbakan'la tokalaşırken neşeli olduğu gözlenen Bingöl'e, hayranları sert tepkiler verdi. Twitter'da iftara Filistin için katıldığını söyleyen Bingöl daha sonra tweetlerini sildi.

İftar programına, Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu, Alişan, Ece Erken, Orhan Gencebay, Derya Tuna, Murat Göğebakan, Zeki Alasya, Berdan Mardini, Zerrin Özer, İzzet Yıldızhan, Bülent Sertaş, Işın Karaca, Metin Şentürk, Sinan Özen, spor dünyasından Lütfi Arıboğan, Fatih Tekke, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Yıldırım Demirören, Ali Dürüst, işadamı Ferit Şahenk, gazeteciler Fehmi Koru ve Fatih Çekirge'nin katıldığı görüldü.


Editör: TE Bilisim