Elektrik faturalarına gelen fahiş zamların ardından faturalar yurttaşların belini bükerken; ünlü isimler de bir bir fahiş faturalara isyan ediyor.

DUDAK UÇUKLATTI

Gülse Birsel, Seray Sever ve Gökhan Özoğuz gibi ünlü isimlerin elektrik ve doğalgaz faturası isyanına İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses de dahil oldu.

İdo Tatlıses, evine gelen elektrik faturasını takipçileriyle paylaşıp isyan etti. Instagram hesabından evine gelen 7 bin 40 TL'lik elektrik faturasının fotoğrafını paylaşan İdo Tatlıses, "Böyle ölmem füze atın" notunu düştü.

İdo Tatlıses kimdir?

İdo Tatlıses veya asıl adıyla İbrahim Tatlı 15 Şubat 1992'de İstanbul'da doğdu. Şarkıcı ve DJ'dir. "İbrahim ve Derya'nın oğlu" kısaltmasından, İdo adını almıştır. Berklee College of Music'in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi almıştır.

Aslen Şanlıurfalı'dır. İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna çiftinin oğlu olan İbrahim'in ismi kısaltılarak İbrahim ve Derya'nın oğlu anlamına gelen İdo mahlası takılmıştır. İdo Tatlıses, eğitimini İsviçre'de College du Leman'da tamamlamıştır. İş hayatına babası İbrahim Tatlıses'e ait olan Tatlıses Tv'de başlayan İdo Tatlıses 2013 yılında Dj'lik ve Tatlıses Kebap işletmesinde görev yapmaya başlamıştır.

Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümünde tamamlayan İdo mezuniyetinin ardından Amerika Boston'da sayılı müzik okullarından Berklee'ye giderek 15 ay müzik eğitimi almıştır. Müziğe ilgisi olan bir ailede büyümesinin de etkisiyle müzik sektörüne atılan İdo, 2014 yılında Sonsuz Teşekkürler adlı single ile müzik dünyasına ilk adımını atmıştır. Dönemin en hit parçaları arasına giren single bu alandaki başarısının en büyük ispatı olmuştur. İdo Tatlıses daha sonra Satır Satır isimli ikinci singlenı piyasaya sunmuştur. 2015 yılında ise Kaç kere ve Aşk Bunun Adı isimli şarkılara klip çekmiştir.

2016 yılında televizyon dünyasına da atılan İdo, ilk olarak Mc Donald's'ın reklam yüzü olmuştur. Ardından Show Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Kapıda dizisinde rol almıştır.

Editör: TE Bilisim