Dekoltesi başına iş açtı...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in programda giydiği kıyafet nedeniyle eleştiri yağmuruna tuttuğu Veliaht yarışmasının sunucusu Gözde Kansu'nun çalıştığı kanal ile ilişkisinin kesildiği öğrenildi. Çelik'in "Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet gitmiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez” dediği Kansu'nun ayrılığına kıyafetin değil performansının kötülüğü sebep oldu, denilse de, birçok kişi ünlü sunucunun bu sebepten işine son verildiği konusunda hem fikir.

Sosyal medya hesaplarından Kansu'nun ayrılışı ile ilgili görüşlerini paylaşan birçok ünlü isim ise Hüseyin Çelik'in açıklamalarına tepkili.

İşte sanat ve medya camiasından Kansu'nun işine son verilmesinin ardından yapılan paylaşımlar.

Nurgül Yeşilçay
Hüseyin Çelik dekoltesi çok dedi diye kızın işine son verilmiş. Aaaaa! Aman adam yine konuşuyor nasılsa kimse ciddiye almaz diyordum! Memleketin başka derdi yok koca koca adamlar kim giyinmiş, kim soyunmuş bununla uğraşıyorlar. Birileri de üşenmeyip bunu ciddiye alıyorlar!

Haluk Levent
15 yıl önce kırmızı noktalı "tutti furutti" ve "aganigi naganigi" söylemlerinden self-determinasyon dekoltemiz (!) hayırlara vesile inşallah

Oben Budak
Gözde Kansu dekoltesi nedeniyle atıldıysa Hande Yener ilk bölümde fashion diye başına örttüğü dalgayı her programa uyarlasa fena olmaz...

Atilla Taş
Kendiyle alakalı Dünyevi işleri bitirmiş, kendi yaşayamadığı hayatı yaşayan insanlarla uğraşan kişiye, "Yobaz Dindar" denir.

Onur Akay
Gözde Kansu'nun dekoltesi Show programı için gayet normal. Anlamadığım Hüseyin Çelik milletvekili mi yoksa modacı mı?

Armağan Çağlayan
Şimdi Gözde Kansu işinden olduktan sonra, bundan böyle Tv’ye çıkan sunucular "kendi özgür iradeleri" ile giyinebilecekler mi sanıyorsunuz?
Mehmet Aslan
Gözde Kansu’ya reva görülen hareket Allah katında ki en büyük günahlardan biridir!Bir insanın ekmeğiyle bu kadar kolay haksızca oynanmaz!!

Fatih Portakal
Çok merak ediyorum Gözde Kansu evli mi, çocuğu var mı? Allah dayanma gücü versin ona. Toplum önünde yaftalandı. Hatta onuru örseletildi.

Cem Davran
Sadece erkeğin dürtülerine göre şekillenen kurallar bir toplumu özgür kılabilir mi?

Ece Erken
O yüzden işinden olmamıştır tahminim, olur mu yahu? Olmamalı ne günlere kaldık...

Sarp Apak
Dekoltesi fazla bulunduğu için işinden olan arkadaşım Gözde Kansu’ya sonuna kadar desteğim

İrfan Değirmenci
Evet devlet kimseye yaşam tarzı dayatmamalı.Devlet adamı da ekranda gördüğü kostümü eleştirme işini modacılara bırakmalı.

Cüneyt Özdemir
Neden kadınların başının açılıp kapanacağını, göğüslerinin ne kadar örtülü olup olmayacağını hep erkekler belirliyor? Ayıp olmuyor mu artık?
Editör: TE Bilisim