Siirt Pervari’de bir askerin açtığı ateş sonucunda şehit düşen Kemal Kayar, Esenler’de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Kemal Kayar'ın cenazesi ilk olarak Esenler Menderes Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi. Cenazenin getirilmesiyle birlikte şehidin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine ile sokağa Türk bayrakları asıldı.

Esenler Belediyesi de evin yakınındaki Özdebir İlköğretim Okulu’nun bahçesinde taziye çadırı kurdu ve bir ambulans da hazır bekletildi. Şehit Kemal Kayar'ın cenazesi, helallik alınmasının ardından Esenler Son Durak Camii'ne getirildi.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze törenine; şehidin babası Aziz Kayar, annesi ve kardeşlerinin yanı sıra Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler İlçe Emniyet Müdürü Zülküf Atılgan, Menderes Mahalle Muhtarı Bilal Koca ve şehidin yakınları katıldı. Cenaze töreni sırasında şehidin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber: Muharrem ERDEMİR

Editör: TE Bilisim