YAPIMCI ŞÜKRÜ AVŞAR, SARUHAN HÜNEL'LE İLGİLİ SON KARARINI VERDİ: KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAM! DİZİDEN ÇIKARILMASI SÖZKONUSU DEĞİL

Karagül dizisinin Kenan’ı Saruhan Hünel’in gazeteci sevgilisi Edda Sönmez’e şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Gazeteci Edda Sönmez, Pascal Nouma’yla röportaj yapıp fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştığı için Hünel’in kendisini feci şekilde dövdüğü iddiasıyla savcılığa başvurmuştu.

Olayın ardından Saruhan Hünel’le ilgili sosyal medyada rol aldığı Karagül dizisinin kadrosundan çıkarılması için kampanya başlatılmış, dizinin yapımcısı Şükrü Avşar’ın Hünel’'i dizideki işine son verme kararı aldığı, yayıncı kanalla da toplantı yaptığı öne sürülmüştü.

"BEN YARGIÇ DEĞİLİM"

Ancak Şükrü Avşar, böyle bir karar almadığını belirterek Uçankuş TV’nin "İki Kadın Arasında" programına şu açıklamayı yaptı:

“Ben kimsenin ekmeğiyle oynamam. Şu aşamada Saruhan Hünel’in kadrodan çıkarılması sözkonusu değil. Set dışında özel hayatında yaşanan ve yargıya intikal eden bir olay var. Sette yaptığı, düzeni bozduğu her şey beni ilgilendirir ama bu durum birebir beni ilgilendirmez. Ben yargıç değilim, savcı değilim. Belki iki sevgilinin aralarında bizim bilmediğimiz bir konu, farklı bir düşmanlık var. Kadın makyaj yapmış olabilir. Bu bir ekmek davası, ben kesinleşmemiş, henüz suçu sabitleşmemiş bir olay üzerinden nasıl birinin ekmeğini keserim? Bana ‘Ben böyle bir şey yapmadım’ diyor. Sette en ufak çıkardığı bir sorun da yok. ‘Bana sinirlerime hakim olamadım, ben bu kadını dövdüm’ gibi bir açıklama yapsa o zaman durum farklı olurdu. Ona ‘Ben seni gönderiyorum’ derdim.”
Editör: TE Bilisim