#KazaDeğilCinayet etiketi TT listesinde ilk sıraya yerleşti. 

İddiaya göre asansör bakımsızdı ve 15 gün önce de arızalanmıştı. Yaşanan bu facia sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu oldu. #KazaDeğilCinayet etiketi TT listesinde ilk sıraya yerleşti. Kulancılar bu etiketle inşaat şirketinin yetkililerine olan tepkilerini dile getiriyor. 

Ünlü isimler kazayla ilgili şu mesajları paylaştı:

Uğur Dündar: Düşen rezidans asansöründeki 10 işçimiz, Istanbul'daki vahşi rant yagmasının son kurbanları oldular. TÜRKİYE'DE EN UCUZ ŞEY İNSAN HAYATIDIR!

Barbaros Şansal: #KazaDeğilCinayet 14:00 de #TorunlarCenter deyiz!

Emre Uslu: "Adalet" diye hırsızı koruyup polisi tutukladılar "Kalkınma" diye çürük rezidans diktiler; mütahiti koruyup işçiyi öldürdüler Yeni Türkiye

Sabahat Akkiraz: İşçi ölür mü? Katledilir mi? Para için, zenginler daha izole yaşasın diye, fakirlik gözden uzak olsun diye; rezidans yap, işçi katlet. Yarın önergeler yazarız, basın toplantıları düzenleriz, cenazeye gideriz, taziye veririz, duygusallar ağlar, mantıklılar güler.işçi ölür.En nefret ettiğim taziye şeklide siyasilerin duygusuz "ölen kardeşlerime Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum" mesajları.duygusuzlar 

Gürsel Tekin: Bugün yine işçilerimiz taammüden cinayette kurban gitti. Uyarılarımızı dikkate almayan bilirkişiler bu gece rahat uyuyabilecek mi? 

Metin Uca: Torunlar inşaatın yasadışı plazaları aslında Mecidiyeköy deprem toplanma alanıydı, şimdi de iş cinayetlerinin yeni simgesi oldu. Kullandığın çimentoyu işçi kanıyla sulamayı nereden öğrendin ha Torun?  

Fatih Portakal: Akillanmayan çivisi çikmis ulke..Birileri bari bu 10 ölümü kabüllenmeyin, her soylenene inanmayin, sorgulayin.

Onur Akay: İşçiler ölmeye devam ediyor başımız sağolsun. Yarın çıkıp bu işin fıtratında ölüm var diyecekler.

İrfan Değirmenci: Karın tokluğuna çalışırken rant uğruna Koca/baba bıçağıyla "namus" belasına trafikte "kazara",sokakta kurşunla yok yere onar onar ölüyoruz 

Can Ataklı: Asansör faciası azgın bir rant hirsinin işlediği cinayettir. oraya izin verenlerin de araştırılması gerekir. kimler milyonları paylaşmis?O rezidansın sahibi kaç yılda ve nasıl bu kadar zengin oldu. Bu adam orta halli bir kuru Gıda toptancısi değil miydi?O rezidanstan daire alan var mı? Almayı düşünen var mı? O işçilerin kanı üzerinde oturmaya vicdanlari el verecek mi?


Editör: TE Bilisim