Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 75. yılında anılıyor. Sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını Twitter sayfalarına yazdıkları mesajlarla dile getirdi...

Tüm yurtta saat 09:05'te sirenler Mustafa Kemal'e saygı için çaldı, tweetler Atatürk için atıldı.

İbrahim Tatlıses: Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 75.  yılında o muhteşem insanı anmak ve kurduğu cumhuriyette nefes almak ne güzel.

Cem Yılmaz: Minnettarım...Hayranım...Bakışı yeter.
Gülben Ergen: #ÇünküATATÜRK dünyanın gelmiş, geçmis en güçlü,en kararlı LİDERiDiR. Gururdur. Onurdur. Duruştur.Anlamdır. Saygıdır.

Kenan Doğulu:
 Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve özlemle anıyorum.
Murat Boz: 1881 den Sonsuza,Ruhumuza,Kalbimize,Benliğimize,Kanımıza,Canımıza..  Ata'm ölmedin,ölmeyeceksin.
Demet Akalın: #10KasımUluÖnderiAnıyoruz Sevgiyle ve Özlemle.
Erol Köse: Atam on yıllar önce 3G kapsama alanı dışına attı iç / dış düşmanları ve 3G yi tescilledi telefonculardan önce ; G eldikleri G ibi G iderler!
Onur Akay: İnsanlar tek bir vücut dokuzu beş geçince. Sirenler şahit Atam Yurtta Sulh Cihanda Sulh. #10KasımUluÖnderiAnıyoruz
Ece Erken: Keşke zamanı durdurabilsek, geçmişe dönebilsek...Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük lideri Mustafa Kemal Atatürk.
Pınar Altuğ Atacan: #Atamizindeyiz #saatdokuzubesgece #10Kasim1938 #Rahatuyuatam
Niran Ünsal: #10KasımUluÖnderiAnıyoruz Atam ruhun şad, mekanın cennet olsun.
Emre Aydın: Sevgi, saygı, minnet ve gururla, çıkarsızca anıyoruz.UNUTMAYACAĞIZ. #10KasımUluÖnderiAnıyoruz #OlmasaydınOlmazdık

Türk halkı Atasını unutmadı

Metro da saat 09.05'te adeta hayat durdu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk


Bülent Ersoy:
Canım Atam yattığın yer mekanın Cennet olsun. Öyle isterdim ki senin sağlığında, senin huzurunda, senin emr-i iradende eserlerini, senin çakmak çakmak bakan gözlerinin huzurunda icra etmeyi, ama sen erken doğdun, ben geç dünyaya geldim o yüzden bu duygularım hep içimde kaldı. Yüce Rabbim benim şu anda okuduğum eserleri sana duyuracaktır.Sana sevgilerimi, sana saygılarımı sunuyorum Yüce Atam.

Mekke'ye Hacca giderken Hacılar Ankara'da mola verip Ata'ya dua ettiler.

Editör: TE Bilisim