Zeyid Aslan, CHP Grup Başkanvekili Muharren İnce'ye sinkaflı küfür etti.  AKP Disiplin Kurulu tarafından daha önce de küfür ettiği gerekçesiyle uyarı cezası alan Aslan'ın küfrü, TBMM resmi tutanaklarına girdi.
Siyaset, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleri, Zeyid Aslan'ın Muharrem İnce'ye "Terbiyesiz. Senin k.çını s..erim" demesine sert tepki gösterdi. Twitter'da en çok konuşulan kişiler arasına giren Aslan, özür diledi ancak tepkiler devam ediyor. 
İşte ünlülerden gelen tepkilerin bazıları:

Muharrem İnce: Yine Zeyid Aslan, yine küfür!
Sabahat Akkiraz: Edepten, dinden, imandan, ahlaktan bahseden, muhafazakarız diye övünen ve nesiller yaratmak isteyen iktidar; yalanın vekilinin ağzından akıyor.
Enver Aysever: Milletvekillerine küfür etme dokunulmazlığı verilmiş meğer. Genel başkanları karşısında kuzu, rakip partiye kurt! Delikanlılık bu!
Tufan Türenç: Huylu huyundan vazgeçmiyor. AKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Kamer Genç'ten sonra bu kez de Muharrem İnce'ye de sövdü saydı.
Levent Üzümcü: Psikolojik tedavi öneriyorum; ben milletin kendisi de vekilerin bir parçası olduğu için bu öneriye hakkım vardır.
Onur Akay: Valinin "kavas" düzeltmesi gibi, Zeyid Aslan'da "silerim" diye düzeltebilir. AKP'nin muhafazakar demokrat yapısına ters değil belliki.
Oray Eğin: "K.ç" kelimesi özellikle seçilmiş sanki, kibarlıktan değil de çağrışımdan gibi geliyor. Bilinçaltından fırlamış gibi.
Editör: TE Bilisim