O Artık Şovalye


Düzenlenen gecede Fransız şarkıcı Dany Brillant sahne alırken, Erkan Özarman ile birlikte Ajda Pekkan'a özel tablo şeklinde moda diploması hediye etti. Gecede Fransa Büyükelçisi Laurent Bili ile birlikte yan yana oturan Süperstar sahnede dinlediği şarkıcı Dany Brillant'a hayran kaldığını söyledi. İlerleyen saatlerde konuklar arasında eğlenceli şarkılarını seslendiren Brillant, Ajda Pekkan'ın yanına gelerek şarkılarını seslendirdi ve yanağına bir öpücük kondurdu. 
Gecenin özel konuğu olan Ajda Pekkan duygularını dile getirdi. "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Fransa'nın en prestijli nişanının bana layık görülmesi beni çok duygulandırdı" dedi.
Fransızlar tarafından Türkiye'nin en şık giyinen 10 bayanından birinci seçilen Ajda Pekkan, Dany Brillant'ın elinden aldığı çerçeve içine alınmış moda diploması ile poz verdi.

"Yaşam Boyu Şık Başarı Ödülü" alan Süperstar "O kadar gurur duydum ki anlatamam. Dany Brillant'a ve bu seçimi yapan herkese sonsuz teşekkür ederim" dedi. Bülent Ersoy ile yaşadığı polemik hakkında pek konuşmayan Pekkan "Ben o konuyu çoktan kapattım ve bir daha da açmayacağım" dedi. Geçtiğimiz günlerde Antalya'da Mardan Palace Otel sahne alan ve otelin sahibi Telman İsmaliov tarafından sahneden indirildiği iddia edilen Pekkan konu ile ilgili "Böyle birşey söz konusu değil, kimse beni sahneden indiremez" dedi.
Bu sözler üzerine Erkan Özarman'da "O artık bir şovalye, onu kimse sahneden indiremez, indirmeye gücü yetmez" dedi

Ajda Pekkan-Laurent Bili

Editör: TE Bilisim