Akbank Sanat, ikisi Avrupa’nın en önemli dijital iletişim organizasyonlarından Mixx Awards Europe’dan olmak üzere “Sosyal Medya” alanında toplam 8 ödül kazandı. Ayrıca Akbank Sanat, The One Awards kapsamında 2017 yılında “İtibar ve Marka Değeri Performans Ölçümlenmesi” sonuçlarında “En Başarılı Sosyal İnovasyon” kategorisinde, “Marka Algısı En Yüksek Kurum” seçildi. 15. Radyo Boğaziçi Ödülleri’nde ise 27. Akbank Caz Festivali “En İyi Caz Festivali” ödülünü kazandı.

Türkiye’de çağdaş sanatın gelişimine destek olan Akbank Sanat, Avrupa’nın en önemli dijital iletişim ödüllerinden Mixx Awards Europe’dan “Altın Ödül” ve “Gümüş Ödül” kazanan Akbank Sanat’ın sosyal medya ödüllerinin sayısı, Social Media Awards, Mixx Turkey, ve The One Awards’den kazandıklarıyla 10’a yükseldi.

Avrupa’nın en prestijli organizasyonlarından Mixx Awards Europe’dan iki önemli ödül

Akbank Sanat’ın 27. Akbank Caz Festivali için hazırladığı “Lokasyon Bazlı Caz Bestesi Dijital İletişim Projesi” Mixx Awards Europe yarışmasının, “Effective Use of Data (Verinin Efektif Kullanımı)” kategorisinde “Altın Ödül” ve “Branded Content (Markalandırılmış İçerik)” kategorisinde de “Gümüş Ödül” kazandı.

Ayrıca, Akbank Sanat’ın 27. Akbank Caz Festivali için hazırladığı “Şehrin Caz Hali Projesi” Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye temsilcisi “IAB Türkiye” tarafından Mediacom ve Onedio işbirliğiyle düzenlenen Mixx Turkey yarışmasının “Deneysel ve Yenilikçi Kategorisi”nde “Altın Ödül” ve 13. Akbank Kısa Film Festivali de”Film Olsun” kategorisinde “Bronz Ödül” aldı.

Akbank Sanat, müzik, sahne sanatları ve görsel sanatlar alanlarındaki kültür sanat programları çerçevesinde sanatseverleri ağırlayan Akbank Sanat; Social Media Awards (Sosyal Medya Ödülleri) yarışmasının “Microsite Kampanyası” kategorisinde “Gümüş Ödül” ve “Mobil Odaklı Kampanya” kategorisinde “Bronz Ödül” kazandı.

Akbank Sanat’ın sosyal medyadaki başarıları, Social Media Awards Turkey (Türkiye Sosyal Medya Ödülleri)” yarışmasının “Veri Analitiği” kategorisinde “Altın Ödül” ve “Kanal Yönetimi” kategorisinde de “Gümüş Ödül” aldı.

Bu yıl 28.si gerçekleştirilecek Akbank Caz Festivali ise 15. Radyo Boğaziçi Ödülleri’nde “En İyi Caz Festivali” unvanı aldı.

Mixx Awards Europe

Altın Ödül- Effective Use of Data (Verinin Efektif Kullanımı) Kategorisi
Gümüş Ödül- Branded Content (Markalandırılmış İçerik) Kategorisi

Mixx Turkey

Altın Ödül - Deneysel ve Yenilikçi Kategorisi
Gümüş Ödül -Social Media Awards: Microsite Kampanyası
Bronz Ödül- 13. Akbank Kısa Film Festivali ile “Film Olsun”

Social Media Awards

Bronz Ödül- Mobil Odaklı Kampanya

Social Media Awards Turkey

Altın Ödül- Veri Analitiği Kategorisi
Gümüş Ödül- Kanal Yönetimi

The One Awards

2017 yılı “İtibar ve Marka Değeri Performans Ölçümlenmesi” sonuçlarında “En Başarılı Sosyal İnovasyon” kategorisinde, marka algısı en yüksek kurum

15. Radyo Boğaziçi Ödülleri

“En İyi Caz Festivali”
Editör: TE Bilisim