Crıturk Fm’de yayınlanan “Haber Artı” programına katılan ünlü söz yazarı Zeynep Talu yeni projelerine ilişkin özel açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllar yazdığı şarkı sözleriyle başarılı birçok albümde imzası bulunan Zeynep Talu, kendi seslendireceği iki şarkıyla Nisan ayında müzikseverlere yorumcu olarak merhaba demeye hazırlanıyor.

Zeynep Talu CRI TÜRK FM’e yaptığı özel açıklamada iki şarkılık single albümünde “Sevdik Sevdalandık” ve “Affetmedim Kendimi” adlı iki popüler şarkısını seslendireceğini söyledi. Nisan’ın ilk haftası çıkış yapmaya hazırlanan Zeynep Talu, projenin sevilmesi halinde bir albüm çıkarabileceğini söyledi.

“Arabesk” Filmi Sahneye Taşınıyor

1989'da gösterime giren absürt komedi türündeki “Arabesk” filmi müzikal olarak sahneye uyarlanacak. Türk popunun önemli söz yazarlarından Çiğdem Talu'nun müzisyen kızı Zeynep Talu CRI TÜRK’e yaptığı açıklamada , Ertem Eğilmez'in yönettiği efsane yapımı müzikal haline getirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Tebdil-i Mekan Tiyatrosunun teklifi ile sürecin başladığını belirten Zeynep Talu, filmin haklarını elinde bulunduran Arzu Film’in de projeyi desteklediğini söyledi.

Zeynep Talu, filmin haklarını elinde bulunduran Ferdi Eğilmez’in ilk şartının “sağlam bir kadro” olduğunu belirterek “Şener Şen, Müjde Ar ve Uğur Yücel’e yakışır bir müzikal olmalı” dedi.

Kadro için hazırlıklara başlandığını, alternatif isimler olduğunu ancak henüz netlik kazanmadığını belirten Talu, “Kadroda yer alacak isilerin oyunculuğu çok iyi olmalı. Sahnede şarkıları başarıyla seslendirecek kadar iyi bir şarkıcı ve bu projenin içinde yer alacak kadar sempatik olmalı” dedi.

Editör: TE Bilisim