BVS Group’a ait Günay Restaurant’daki programda sahneye önce, 33 yıllık müzik hayatında pek çok şarkısı hit olan Aşkın Nur Yengi çıktı.  Sevilen sanatçı programına 80’li yıllardan şarkılarla başladı, ardından 90’lı yıllarda dillerden düşmeyen pop şarkıları seslendirdi. Şarkı aralarında seyircilerle sohbet eden Aşkın Nur Yengi; “Hey gidi günler hey! Merak ediyorum, acaba aranızdan kimler o yıllarda bu şarkılarla aşk yaşadı, kimler o yıllarda sevdi, sevildi. Ben inanıyorum ki bu şarkılar hala hayatınızda var. Ve inanıyorum ki o eski aşklar hiç bitmez. Eski aşklar güzeldi. Bugünkü aşklar sahte, démodé. Ne varsa eskilerde var.” dedi.

Ünlü şarkıcının bu konuşması Günay Restaurant’ı tıklım tıklım dolduran seyircilerden büyük alkış aldı. Aşkın Nur Yengi bu sözlerin ardından ‘Serserim Benim’, ‘Hesap Ver’, ‘Ayrılmam’ ve ‘Firuze’ isimli yıllar öncesine ait şarkıları peş peşe seslendirdi.  

Aşkın Nur Yengi derin sırt dekoltesiyle hem göze hemde kulağa hitap etti.
Omuzlarından askılı, sırt dekolteli, parıltılı kumaştan şık elbisesiyle göze, duygulu sesi ve yorumuyla kulaklara hitap eden şarkıcı programının ikinci bölümünde ise Türk Sanat Müziği ağırlıklı bir repertuar seslendirdi.
SELAMİ ŞAHİN, İDO TATLISES’İ SAHNEYE DAVET ETTİ

Aşkın Nur Yengi’den sonra Günay sahnesine, yüzlerce bestesiyle yıllardır müziğin zirvesinde olan, yaklaşık 25 milyon albüm ve kaset satan Selami Şahin çıktı.

Sahnede, ‘Özledim’, ‘Seni Sevmediğim Yalan’, ‘Seninle Başım Dertte’, ‘Sen Mevsimler Gibisin’, ‘Gözler Kalbin Aynasıdır’, Başımın Tatlı Belası’ gibi çok sevilen hit eserlerini seslendiren sanatçı şarkı aralarında ise her bestesinin öyküsünü anlattı.

Şarkılarını seslendiren sanatçıları sayarken, yaptığı Zeki Müren, Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses taklitleriyle hayranlarını kahkahaya boğan Selami Şahin dinleyiciler arasında İdo Tatlıses’in de bulunduğunu öğrenince, “O benim yeğenim, hoş geldin yeğenim” dedi. Ardından şöyle devam etti:

“Babası, sevgili kardeşim İbrahim Tatlıses’e Allah’tan sağlık diliyorum. Babasının 15 en iyi şarkısının 8’inin bestesi bana aittir.” Selami Şahin bunları söyledikten sonar İbrahim Tatlıses’e yıllar önce verdiği o bestelerden kısa kısa bölümler seslendirdi.
Daha sonra da İdo Tatlıses’i sahneye davet etti. İdo, “Senin sahnende şarkı söylemek çok zor abi” diyerek elinden öptüğü Selami Şahin’den mikrofonu alarak single’ındaki ‘Sonsuz Teşekkürler’ isimli şarkıyı söyledi.
Hemen peşinden de Halil Sezai’nin bestesi ‘İsyan’ı seslendirdi.
İdo Tatlıses sahneden inip yerine otururken dinleyicilerin alkışları devam ediyordu.
Aşkın Nur Yengi Günay'da müzik ziyafeti çekti.
Editör: TE Bilisim