Kuzey Kıbrıs’ta Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Aşkın Nur Yengi, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. 90’lı yılların popüler parçaları ile konserine başlayan Aşkın Nur Yengi, ‘’1990’lar hikayemiz böyle başlıyor. O zamanki şarkılarımı hatırlayanlarınız var mı? Ne aşklar yaşandı, ne hikayeler ve ne ayrılıklar. Aslında bu gece onlardan size kısa kısa hatırlatmalar yapacağız’’ diyerek sevilen şarkılarını art arda seslendirdi.
 
Aşkın Nur Yengi sahnede Uzay Heparı'yı andı.

‘’Aramızdan zamansız ayrılan bir dostumdan bahsedeceğim. Bir sürü kıymetli şarkı bıraktı gitti. Ama bu şarkı size özel’’ diyerek ‘Serseri’ isimli parçayı seslendiren Aşkın Nur Yengi, Uzay Heparı’yı sahnede andı. ‘’Ben sizin yanınıza ineyim. Belki beni yakından görmek isteyenler vardır’’ diyerek konaklarının arasında şarkılarını seslendiren Aşkın Nur Yengi, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
‘’Gider ayak birde fasıl yapalı mı?’’ diyen Aşkın Nur Yengi, konuklarının coşkulu alkışları arasında sahneye sandalyeler çıkarttı. ‘’Fasılı sevenler varsa sahneye gelsin. Yakışıklı beyleri, güzel bayanları bekliyorum’’ çağrısı üzerine konuklarıyla bir koro kurdu.

Gecenin sonunda konuklarıyla birlikte unutamayacakları bir sahne şovuna imza atan Aşkın Nur Yengi, gelen istek parçaları da geri çevirmedi.


Aşkın Nur Yengi Kuzey Kıbrıs'ta verdiği konserde izleyicileri coşturdu.
Editör: TE Bilisim