Seçil Heper ve Neşe Karaböcek Boğaz da Türk Sanat Müziği ziyafeti çekti

Gece'nin açılışını Funda 'Çaresizim' parçası ile yaptı. Sahneye çıkan her sanatçı yıllar öncesinden unutulmz şarkılar seslendirdi. Bilgen Bengü, 'Delisin', Tülay Özer, 'İkimiz Bir Fidanın', Neşe Karaböcek, İntizar ve Çile Bülbülüm', 'Artık Sevmeyeceğim, Nur Yoldaş, 'Arap Saçı', Ercan Turgut, 'Batsın Bu Dünya', Seyyal Taner, 'Son Verdim Kalbimin İşine', Seçil Heper'de 'Agora Meyhanesi' ve 'Zalimin Zulmü' parçalarını büyük bir çoşku ile seslendirdiler. İki assolistin düet parçası olan "Eski Dostlar" dinleyenleri mest etti.

Gazino günlerinin musikisini ve neşesini Turkcell Kuruçeşme Arena'da hayranları ile buluşturan Gazino Show kadrosunu dinlemeye gelen isimler Nil Burak, Soner Arıca, Atilla Atasoy, Jale, Selçuk Ural, Ali Rıza Binboğa, Demet Sağıroğlu gibi isimler vardı.

Her sanatçı sahneden seyircisinin yanına inerek, sevenleriyle yan yana bir ağızdan seslendirilen parçalar ile eskiler yaad edildi. Gecenin bir en büyük sürprizi ise Seyyal Taner'in sahneye motorsikletle gelmesi oldu. Sanatçının enerjisi Arena sahnesine sığmadı.

Gecenin finali, tüm kadronun sahneye gelmesiyle birlikte "Ağlama Değmez Hayat" parçası ile yapıldı. Assolistlerin birbirinden şık kostümleri göz kamaştırdı.

29 Ağustos'ta yine Turkcell Kuruçeşme Arena'da bambaşka bir kadroyla 2.sinin gerçekleşeceği konserin konukları: Metin Özülkü orkkestrası eşliğinde, Muazzez Abacı, Ümit Besen, Nil Burak, Handan Kara, Semiha Yankı, Metin Ersoy, Suna Yıldızoğlu, Yeşim, ve Tüdanya olacak.

Efsane sanatçı Neşe Karaböcek dünden bugüne klasikleşmiş şarkılarını okudu.

Türk Müziği'nin güçlü sesi Seçil Heper hem göze hem de kulağa hitap etti.

Tür Popunun çılgın kızı Seyyal Taner enerjisiyle hayranlık bıraktı
Seyyal Taner

Türk Müziği'nin güçlü sesi Seçil Heper müzik ziyafeti çekti

Seçil Heper ve Neşe Karaböcek birlikte düet yaptı.

Editör: TE Bilisim