Dikkat çekici kadrosuyla, yılın en iddialı “bunalım komedisi” “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”ın galası önceki akşam gerçekleşti!

Halil Ergün
, Selda Bağcan, Ece Temelkuran, Demet Akbağ, Seyyal Taner, Deniz Akkaya, Murat Varol, Damla Sönmez, Özge Özberk, Bülent Alkış, Bihter Dinçel, Günay Karacaoğlu, Can Sipahi, Ece Vahapoğlu, Füsun Kostak, Gözde Kansu, Deniz Gökçer, Gülsen Tuncer, Emine Umar, Serap Aksoy, Ozan Akbaba, Mert Kurdal, Buğra Özmüldür gibi dostlarının oyuncuları yalnız bırakmadığı galanın onur konuğu Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan’dı.
 
AYSA Prodüksiyon Tiyatrosutarafından sahneye konan “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”ın galasında oyuncular; Deniz Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak ve Kadir Çermik davetliler tarafındandakikalarca ayakta alkışlandı.
 
Ece Temelkuran’ın 1996 yılında yayınlanan ilk kitabının yeni bir yorumu olarak nitelendirilebilecek oyun, önce Seray Şahiner tarafından uyarlandı, ardından Selen Uçer tarafından günümüzde geçen bir olay örgüsü eklenerek kara komedi bir tiyatro oyununa dönüştürüldü. 
 
Oyunun hem yazarlığını, hem de yönetmenliği üstlenen Selen Uçer, “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” için deneyimli ve ünlü oyuncuları bir araya getirdi. Deniz Çakır, Şebnem Sönmez, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak ve Kadir Çermik, alışkın olduğumuz ama bir o kadar da eğlenceli ve sıra dışı 5 karakteri canlandırıyor. Oyunun dramaturgluğunu Saim Güveloğlu, dekor ve kostüm tasarımını ise Natali Yeres gerçekleştiriyor.  
 
Kocasından ayrılan, son kitabı yeni yayınlanmış yazar Ebru Uysal, bir buhran geçirmektedir. Evinin balkonundan bir intihar girişiminde bulunur. Komşuları Perran, ünlü şarkıcı Meltem Kaya ve yardımcısı Aysel cama çıkarlar ve onu durdurmaya çalışırlar. Ebru’nun isyanı devam ederken yüzleşmeler yaşanacaktır.
 
“Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”; 16 Şubat 2016, Salı akşamı gerçekleşen galanın ardından 21 Şubat 2016, Pazar akşamı saat 18:00’de ve 27 Şubat 2016, Cumartesi akşamı saat 20:30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde, 29 Şubat 2016, Pazartesi akşamı ise saat 20:30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde izlenebilir. Oyunun biletleri; Biletix’ten ve oyunun sahneleneceği yerlerin gişesinden temin edilebilir.  
Editör: TE Bilisim