Başarılı oyuncu ve komedyen Ömür Özdemir’in ‘Fazla Şaapma’ adlı stand up gösterisine Rap müziğin başarılı ismi Ceza konuk oldu. Gergedan Yapım yapımcılığında  sahnelenen ‘Fazla Şaapma’da, Ömür Özdemir’in eğlenceli şovuna eşlik eden Ceza bilinmeyenlerini tiyatro severlerinin huzurunda anlattı.

Aleyna Tilki’yi ve Gençleri Destekliyoruz

Eğlenceli anların yaşandığı gösteride birbirinden komik anıların anlatıldığı Ömür Özdemir’in ‘Fazla Şaapma’ gösterisinde Ceza, yurtdışında medya tarafından kendilerine çok daha fazla ilgi gösterildiğini söyledi. Genç şarkıcıları dinlediklerini ve desteklediklerini söyleyen Ceza ‘ Genç nesil şarkıcıları dinliyoruz. Aleyna Tilki ve diğer genç kardeşlerimizi destekliyoruz’ dedi.

Gergedan Yapım'ın yapımcılığında Tiyatro sahnelerine yeni bir soluk getirmekten ziyade tavla, okey takımı, disko topu gibi şeyler getirmenin peşinde olan Ömür Özdemir, ''ceriLevis'' mahlasıyla sanal mecralarda başladığı yolculuğuna, kendi hayatından seçtiği eğlenceli hikayeleri “Fazla Şaapma” adlı stand up gösterisinde anlatarak devam ediyor." Ömür Özdemir’in 20 Ocak’taki Torium’da ki gösterisinde Hakan Yılmaz 26 Ocak’taki Duru Tiyatro’daki gösterisine ise Murat Dalkılıç konuk olac

Editör: TE Bilisim