Kuzey Kıbrıs’ta Merit Royal Hotel St. Hilarion Sahnesi’nde misafirlerini ağırlayan Coşkun Sabah, anılarda keyifli bir yolculuk yaşattı. Coşkun Sabah, kendisi ile özdeşleşen udu ile tüm masaları dolaşıp hayranlarıyla selamlaşarak "Böyle Bir Kara Sevda" şarkısı ile programına başladı. "Ne kadar güzel bir karşılama yaptınız. İlk şarkıda böyle bir samimiyetle geceyi kurtardık demektir. Yakın dostlarımız da aramızda, bu gece inşallah güzel bir anı olarak kalır hatıralarımızda” diyerek bir Coşkun Sabah klasiği olan "Baharı Bekleyen Kumrular Gibi" şarkısını seslendirdi.

Performansında Yıldız Tilbe'den de şarkılara da yer veren Coşkun Sabah, "Gerçi Yıldız gibi oynayamam ama idare edin beni artık" diyerek hayranlarını hem güldürdü hem de oynattı. "Udu güzel çaldığımızı söylüyorlar madem, bu gece konuşturmamız lazım bu udu" diyerek bir ud resitali ile konukları mest eden Coşkun Sabah, hayranlarından büyük alkış aldı.

Zeki Müren'in eşsiz şarkısı "Şimdi Uzaklardasın" ile konukları zamanda yolculuğa çıkartan Coşkun Sabah, "Amerika'nın Santana'sı varsa Türkiye'nin de Coşkun Sabah'ı var" diyerek batı soundundan bir yelpaze ile hayranlarını geçmişe götürdü. Coşkun Sabah'ın tribün şarkısı olmuş bir eseri "Aşığım Sana" konuklarla karşılıklı olarak hep bir ağızdan okundu. "Bu şarkıyı tribünlere taşıyan da Beşiktaş olmuştur, şampiyonluğunu da kutlayalım bu arada" diyen ünlü sanatçı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la olan küçük bir anısını da hayranlarıyla paylaştı.
 
Sanatçı, gece boyunca misafirlerin nabzına göre zaman zaman hareketli, zaman zaman da duygusal şarkılarla programını sürdürürken hayranları da neredeyse şarkıların tamamına eşlik ettiler.
Editör: TE Bilisim