İlk olarak sahneye çıkan Deniz Seki, ‘Bu gece iki Deniz ile okyanus serinliğinde bir gece yaşayacaksınız. Özcan Deniz’le aynı sahneyi paylaşmak çok keyifli’ diyerek programına başladı. Misafirler arasında Hakan Altun ve Yıldız Tilbe’yi gören Seki, ‘Ben şimdi sanatçı arkadaşlarımı sahneye alayım da Özcan’a birşey kalmasın’ diyerek arkadaşıyla şakalaştı. Hakan Altun yeni albüm heyecanını misafirleriyle paylaştıktan sonra bir şarkı söyledi ve alkışlar içinde tekrar sahneyi Seki’ye bıraktı. ‘Kim Bu gözlerindeki yabancı’ şarkısını söylerken yarıda keserek ‘Şimdi bu şarkının bestecisinin yanında bu şarkıyı söylemem ayıp olur’ dedi ve Yıldız Tilbe’yi sahnesine konuk aldı. Şarkıyı tamamladıktan sonra dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine ‘Delikanlım’ı okuyan Tilbe, Deniz Seki’nin isteği üzerine kendi şarkılaından bir de potpuri yaptı.

Özcan Deniz ise yaklaşık 2.5 saat süren programına hareketli bir parçayla başladı. Miafirlerin çoğunluğunun kadınlardan oluşturtuğunu gören Deniz ‘Bu gece burada bir erkeğe beş kadın düşüyor. Umarım çıkışta eşlerinin, kocalarınız veya sevgilileriniz beni kapıda sopayla beklemiyorlardır’ diyerek salonda bir kahkaha tufanı estirdi. Bir ay sonra, üç yıl aradan sonra müzikseverlerle buluşacak yeni albümünün heyecanı içinde olduğunu belirten Özcan Deniz ‘Merakımdan’ adlı yeni şarkısını da dinleyicileriyle paylaşarak hayranlarından tam not almayı başardı. Misafirlerine ‘Bu geceyi bir yere not edin. Çünkü unutulmaz bir gece olacak. Bu kadar güzel izleyicinin karşısında şarkı söylemek bana keyif veriyor. Hep beraber eğleneceğiz’ diyen Özcan Deniz romantik şarkılarını misafirleriyle hep bir ağızdan söyledikten sonra hareketli parçalarıyla da misafirleri bir an olsun yerinde oturtmadı.

Deniz Seki ve Yıldız Tilbe Günay'da şarkılarıyla coşturdu...

Özcan Deniz gecede esprileriyle dikkat çekti. Sanatçı bir erkeğe beş kadın düşüyor deyince esprileri coşturdu...

Deniz Seki duygusal şarkılarıyla büyük alkış aldı.

Hakan Altun, Yıldız Tilbe'nin "Kim Bu Gözlerindeki Yabancı" adlı şarkısını okudu. Bestecisi burada olunca okumak kolay değil diyen Altun, büyük alkış aldı.

Yıldız Tilbe ve Hakan Altun gecede oldukça keyifliydi.

Haber: Olcay Ünal Sert
Editör: TE Bilisim