Acı haberi bu akşam sahne alacağı mekanın sosyal medya hesabından duyurdu.

İşletmenin sahibi Yavuz Hancı " Bugün sahnesi vardı. Kendisinden haber alamayınca evine gittik. İçeri girdiğimizde cansız bedeniyle karşılaştık. Olay yerine gelen savcı inceleme yapıyor " dedi.

Devran Çağlar kimdir?

80'li ve 90'lı yılların ünlü arabesk şarkıcısı Devran Çağlar’ın ölüm haberi magazin basınına bomba gibi düştü. Seslendirdiği şarkılarla adından bir dönem oldukça söz ettiren Devran Çağlar, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat sürüyordu. 

Bir dönemin ünlü şarkıcısı Devran Çağlar bugün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bu gelişmenin ardından Devran Çağlar'ın kim olduğu merak konusu oldu. İşte, Devran Çağlar'ın hakkında merak edilenler...

1 Ocak 1963 yılında Adana’da dünyaya geldi. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı.  Rol aldığı sinema filmleri; Acılar İçinde, İtirazım Var ve Bir Kadın Yüzünden.

Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy’un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın Diva olduğunu iddia etmişti. Devran Çağlar, özellikle "Yakarım bu şehri evlendiğin gün" ve "Sahte Sevgililer" şarkısı ile büyük bir hayran kitlesi elde etmişti.

Arabesk ve fantezi türde seslendirdiği şarkılarla tanınan Devran Çağlar 2000'li yılların başında cinsiyet değiştirme ameliyatı da olmuştu.

Editör: TE Bilisim