Bülent Ersoy, İstanbul’da on iki gün kaldığı hastaneden çıkıp soluğu konser programı için Kıbrıs’ta aldı. Girne Rocks Hotel’de sahneye iki gece üst üste çıktı. Mikrofonsuz şarkı söyledi, istekleri geri çevirmedi , hayranları ile tek kek ilgilendi ve adeta “Diva taş gibi “ dedirtti.
Geçtiğimiz günlerde zatürre teşhisi nedeniyle İstanbul’da özel bir hastaneye yatan ve on iki gün boyunca burada tedavi gören Diva Bülent Ersoy, “Hatırlarını kıramadım” dediği Girne Rocks Hotel için hasta yatağından çıkıp konser için Kıbrıs’a geldi. Cuma ve cumartesi geceleri üst üste sahneye çıkan sanatçı iki gece toplam beş saat sahnede kaldı. Sahneye çıkınca adeta bir sihirli değnek değmişçesine şarkılarını her zamanki enerjisi ile seslendiren ünlü sanatçı “Diva taş gibi “ dedirtti. Konserlerinin sonunda üç kez sahneye geri çağrılan ve ayakta alkışlanan sanatçı hiçbir istek şarkıyı geri çevirmedi. Salondaki masaları tek tek dolaşan Diva, bir ara mikrofonu bırakarak şarkısını mikrofonsuz seslendirdi. Kendisini izlemeye gelenler arasında Kıbrıslı sanatçı Nil Burak ile de özel olarak ilgilenen Diva, bir ara sahnesini onunla paylaştı ve Nil Burak’ı oturarak dinledi.
Elbisesi yine olay oldu…
İki gecede modacısı Nur Yerlitaş’ın hazırladığı kıyafetle sahneye çıkan sanatçı bu kıyafetini ilk kez giydi. Kıyafetleri ile ilgi odağı olan sanatçının bu kıyafeti de oldukça ilginçti. Nur Yerlitaş kıyafeti 120 metre sıralı taşlarla süslü kıyafette yuvalı swarovski taşlar, siyah valentino krem kumaş ve Fransız şantin dantel kullanılarak hazırladı.
Bülent Ersoy Kıbrıs'ta Nil Burak ile aynı sahneye paylaştı.
Bülent Ersoy'un yeni imajı Davy Jones'a benzetildi..
Editör: TE Bilisim