Ayışığı ile düet; Ebru Gündeş

2011 yılında hizmete giren Akdeniz’ in en iyi konsept oteli Noah’s Ark Deluxe Hotel & Spa, açık hava organizasyonları için özel olarak yaptırdığı MOON ARENA ‘ da Ebru Gündeş ile misafirlerini ağırladı.

Ebru Gündeş, son albümü 13,5 ve unutulmayan sevilen şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar konuklarla birlikte ay ışığı altında doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı.


Konser sırasında, otelin kendisi için hazırladığı, 13,5 şeklindeki pastayı, Havai fişekler eşliğinde kesen Ebru Gündeş, bu güzel sürpriz karşısında duygulandı.


16 Haziran Cumartesi akşamı hep birlikte söylenen, yıllar önce, önemli seslerden dinlediğimiz şarkılar bu büyülü atmosferde yeniden hafızalarda canlandı. Sezen Aksu, Tarkan, Kenan Doğulu, Ozan Doğulu, Ferda Anıl Yarkın, Aysel Gürel, Onno Tunç, Mustafa Sandal şarkıları, Ebru Gündeş’ in eşsiz sesi ve özel yorumuyla devleşti.


Muhteşem sahne duruşu, şıklığı ve olağanüstü sesi ile Ebru Gündeş, hafızalarda yine unutulmaz bir geceye imza attı.Tüm konukların doyasıya eğlendiği gece, geç saatlere kadar sürdü.

Noah’s Ark Deluxe Hotel & Spa’da kusursuz bir gece daha Ebru Gündeş ile yaşandı. 

Editör: TE Bilisim