Yaptıkları düetler kadar solo söyledikleri parçalarla da dinleyicileri mest eden ikili İstanbulluların kulaklarının pasını sildi. Konserin açılışını birlikte ‘Bilsem Ki’ ve ‘Harika’ parçalarıyla yapan Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç gece boyunca ‘Dertler Benim Olsun’, ‘Beni Unut’, ‘İsmi Lazım Değil’, ‘Demir Attım Yalnızlığa’, ‘Hatıralar’ gibi parçaları birlikte seslendirdi. Düetleri dışında solo olarak da repertuarlarında ‘Senin Olmaya Geldim’, ‘Telafi’, ‘Kızıl Mavi’, ‘Tükeneceğiz’, ‘Aldırma’, ‘Beyaz’, ‘İşim Olmaz’, ‘Hadi Çal’, ‘Yeşil Su’, ‘Ben Adam Olmam’, ‘Karabiberim’, ‘Kabahat’, ‘Dansöz’, ‘Şeytan’ gibi parçalarını seslendirdi.

Ebru Gündeş hem göze hemde kulağa hitap etti

EBRU OLMASAYDI BUGÜN BURADA ŞARKI SÖYLEMİYORDUM!

Sahnede aksiyon hiç eksilmedi. Geceye özel kurulan ledlerle çevrili sahnede dev orkestra ve her şarkıya ayrı koreografi hazırlayan dansçılar dinleyicileri daha da coşturdu. Gecenin başında dostluklarının nasıl başladığını Serdar Ortaç, "20 sene önce tanıştık Ebru’yla. Ben ozamanlar radyocuydum. Anneme ‘’acaba benim programıma çıkar mı?’’ diye sormuştum. Ve Ebru kabul etti. Hiç unutmuyorum pembeler içinde geldi. Ebru hanımcığım ben şarkı söylüyorum, bir parça yazdım ‘Karabiberim’ diye bir dinleseniz dedim. Eğer ben bugün burada şarkı söylüyorsam bu kendisi sayesinde. Beni o gün elimden tuttu plak şirketine götürdü. O albümüm 15 gün sonra çıktı ve çok başarılı oldu. Böylede vefalıdır, hayırseverdir Ebru.’’ sözleriyle anlattı.
İlk yarıda dore elbisesi ile göz kamaştıran Ebru Gündeş ikinci yarıda da giydiği siyah ve lame elbisesi ile seyircisini büyüledi.Gecenin finalini ‘Hadi Çal’ parçası ile yapan Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç’ı tüm Harbiye Açıkhava Sahnesi dakikalarca ayakta alkışladı.
Konserin sonunda hayranları Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç’ı uzun süre Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nun kapısında bekledi.


Editör: TE Bilisim