Sahneye ilk olarak klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici çıktı ve muhteşem kalabalık orkestra eşliğinde enstrümanını konuşturdu. Seyircilerin coşkusuna katılarak ara ara onlarla birlikte şarkılara eşlik eden Şenlendirici, ayakta alkışlandı. Daha sonra sahne alan Kutsi, hit olan parçalarından oluşan repertuarı ile dinleyicileri iyice geceye ısındırdı. Hakan Altun sahneye çıktığında ise seyircilerin büyük alkışı ve ıslıklarla tezahhüratı görülmeye değerdi. İlk kez Açıkhava sahnesinde yer aldığını belirten Hakan Altun’un tüm şarkılarının tamamı dinleyicilerin oluşturduğu dev koro ile birlikte söylendi.

 

Gecenin sonunda Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü Şanlendirici birlikte duet yaparak seyircilerine veda ettiler.

 

Geceyi Asena-Caner Erkin, prodüktör Şahin Özer, Şafak Sezer ve Açıkhavayı ağzına kadar dolduran 5 bin kişi izledi.

 

Şafak Sezer, bir ara kendini sahneye atarak dev orkestra ile birlikte bir şarkı söyledi ve duayen Cengiz Kurtoğlu’ndan ve dinleyicilerden tam not aldı.

 

Gecede geçtiğimiz günlerde hayata veda eden büyük sanatçı Çolpan İlhan ve Murat Göğebakan da anıldı.

Kutsi gecede Gögebakan’ın şarkısını okuyarak ‘nur içinde yatsınlar’ dedi.

Hüsnü Şenlendirici, Kutsi, Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun unutulmaz aşk şarkılarını hep birlikte seslendirdiler.

Cengiz Kurtoğlu fanları gecede sıksık 'Cengiz Baba' diyerek bağırarak şarkıları hep bir ağızdan seslendirdi.

Cengiz Kurtoğlu Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde ki konserde, 'Yıllarım' , 'Okul Yılları' gibi unutulmaz aşk şarkılarını seslendirdi.

Efsane sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun hayranları konserde 'Farkımız tarzımız, Cengiz Baba' yazılı pankart astılar.

Editör: TE Bilisim