EROL EVGİN'DEN ZAMANI GEÇMEYEN ŞARKILAR

O hep genç. O hep dinamik. Her zaman enerjisiyle, eşsiz yorumuyla müzikseverleri büyüleyen Türk pop müziğin yaş almayan delikanlısı Erol Evgin, zamanı geçmeyen şarkılarıyla NTV'de

"İşte Öyle Bir Şey", "Söyle Canım", "Bir de Bana Sor" ve "Sevdan Olmasa" gibi unutulmaz klasikler Erol Evgin'in yorumuyla ekranlarda olacak.

ÜMİT BESEN'LE UNUTULMAZ ŞARKILAR NTV'DE

Hepimiz onun şarkılarıyla duygulandık, sevdik, aşık olduk, evlendik. Ümit Besen en güzel şarkılarıyla bu bayram NTV'de olacak. Dinleyicileri "Tahta Masa", "Islak Mendil", "Nikah Masası", "Okul Yolunda" ve "Alışmak Sevmekten Zor Geliyor" gibi unutulmaz klasiklerle geçmişten günümüze duygulu bir yolculuğa çıkaracak.

"HÜZÜN KRALİÇESİ" GÜLDEN KARABÖCEK NTV'DE

Hüzünlü şarkıların naif ve eşsiz yorumcusu Gülden Karaböcek de, NTV'de Bayram Ekranı'nda. "Dilek Taşı", "Sürünüyorum", "Kırılsın Ellerim", "Sen Evlisin" gibi klasikleşmiş şarkıların yaratıcısı ve yorumcusu Karaböcek, bu şarkıları bu bayram NTV'de müzikseverlerle paylaşıyor.

COŞKUN SABAH'LA "ANILAR"A YOLCULUK

Efsane şarkıların bestecisi, hem uduyla hem yorumuyla gönüllere giren Coşkun Sabah, en güzel şarkılarını bayramda NTV izleyicileri için söyleyecek. Sanatçı unutulmaz besteleri "Anılar", "Baharı Bekleyen Kumrular Gibi" ve "İşte Bu Bizim Hikayemiz"i NTV'de yorumlayacak.

GRİPİN GRUBUYLA BAYRAM COŞKUSU

Bayram Ekranı'nın bir diğer konuğu da rock müziğin sevilen gruplarından Gripin olacak. Geçtiğimiz yıl yayınladıkları "Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar" albümleriyle büyük beğeni kazanan Gripin, "Gidenin Dostu Olmaz", "Böyle Kahpedir Dünya" gibi klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra son albümlerinden "Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar", "Aşk Nereden Nereye", "Gül Güzeli" gibi şarkılarını da NTV izleyicileri için seslendirecek.

ZARA İLE TÜRKÜLERDEN TSM KLASİKLERİNE

NTV Bayram Ekranı'nın konuklarından biri de Türk Halk müziğin sevilen yorumcularından Zara olacak. Zara, türkülerden Türk sanat müziğine uzanan şarkılarla NTV'de.

EN GÜZEL ŞARKILARIYLA BENGÜ

Pop müziğin sevilen isimlerinden Bengü hem hüzünlendirecek hem de eğlendirecek. "Yaralı", "Haberin Olsun", "İki Melek", "Kocaman Öpüyorum", "Ağla Kalbim" ve "Aşkım" sanatçının yorumlayacağı diğer şarkılar arasında.

AŞKIN NUR YENGİ’DEN AŞK ŞARKILARI

Aşk şarkılarının yorumcusu Aşkın Nur Yengi de NTV'de. Sanatçı, müzikseverleri "Ayrılmam", "Elveda", "Karanfil", "Yazık" gibi duygusal klasiklerden "Hadi Git", "Başka Bir Şey" ve "Sıramı Bekliyorum" gibi hareketli şarkılara uzanan keyifli bir müzik yolculuğuna çıkartacak.

UNUTULMAZ ŞARKILARLA DEMET SAĞIROĞLU

NTV- Bayram Ekranı'nda yer alacak isimlerden biri de pop müziğin güçlü yorumcularından Demet Sağıroğlu... Müziğe 1994'te "Kınalı Bebek" albümüyle merhaba diyen ve 20 yıla yakın zamandır unutulmaz şarkılara imza atan Sağıroğlu, o yıllardan günümüze en güzel şarkılarıyla NTV'de. "Kınalı Bebek", "Arnavut Kaldırımı", "Papatya Falları", "Şikayetim Var" sanatçının söyleyeceği şarkılar arasında.

SERKAN ÇAĞRI İKİ GÜZEL YORUMCUYLA EKRANDA

Klarnetin genç ustalarından Serkan Çağrı, hem Öykü Gürman'la hem Ziynet Sali'yle NTV'de buluşuyor. Çağrı, Öykü Gürman'la izleyicileri Ada Sahilleri'nden Karadeniz kıyılarına uzanan renkli bir müzik yolculuğuna çıkaracak. Ayrıca Türk Sanat müziği klasikleri "Mazi Kalbimde Yaradır" ve "Senede Bir Gün" Serkan Çağrı'nın klarneti ve Öykü Gürman'ın yorumuyla müzikseverlerle buluşacak. Serkan Çağrı'nın ikinci konuğu ise Ziynet Sali olacak. İkili birlikte "Gamzedeyim Devam Bulmam", "Şimdi Uzaklardasın", "Sazlar Çalınır", "Yine Geceler" ve "Ağlama Değmez Hayat"ı yorumlayacak. Ziynet Sali "Alışkın Değiliz", "Herşey Güzel Olacak" gibi kendi şarkılarını da yorumlayacak.

ENBE ORKESTRASI’NDAN BAYRAMA ÖZEL ŞARKILAR

Behzat Gerçeker'in şefliğinde Enbe Orkestrası, bayram için özel hazırladıkları repertuvarlarıyla bayramda NTV ekranında olacak.

Genç besteci ve müzisyenler için adeta bir "müzik okulu"na dönüşen, Türkiye'nin en önemli starları Ajda Pekkan, Tarkan ve Sezen Aksu gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşan Enbe Orkestrası, geçmişten günümüze en güzel yerli-yabancı şarkılarla bayrama renk katacak

EDA- METİN ÖZÜLKÜ ÇİFTİ NTV BAYRAM EKRANI'NDA

Türk pop müziğin sempatik çiftlerinden Eda ve Metin Özülkü, bayramda klasikleşmiş şarkılarını NTV izleyicileri için söyleyecek. "Eğlen Güzelim", "Oyalama Beni", "Unutulmuş muydum", "Seninle Olmak Var ya", "Boşu Boşuna" gibi unutulmaz şarkılara imza atan Türk pop müziğinin en üretken çiftlerinden Eda- Metin Özülkü bu şarkılarla NTV'de. İkilinin bayram ekranında yorumladığı şarkılar arasında Orhan Gencebay imzalı "Kaderimin Oyunu" ile Ajda Pekkan'la unutulmazlar arasına giren "Hoşgör Sen" ve "Sana Neler Edeceğim" de yer alıyor.

ALİ- AYSUN KOCATEPE NTV'NİN KONUĞU

Hem birlikte hem de solo olarak unutulmaz şarkılar yorumlayan Türk pop müziğin üretken çiftlerinden Ali- Aysun Kocatepe de, NTV Bayram Ekranı'nın konukları arasında. Ali Kocatepe'nin unutulmaz bestelerinden "Ben Sana Vurgunum"un da yer aldığı repertuvarda "Nazende Sevgilim"den "Eski Dostlar"a, "Hayat Bayram Olsa"dan "Yıldızların Altında"ya Türkçe müziğin en unutulmaz şarkıları Ali- Aysun Kocatepe yorumuyla NTV'de olacak.

"KARGALAR KAFESTE" GRUBUYLA BAYRAM COŞKUSU

NTV Meteoroloji Uzmanı Gökhan Abur ile usta müzisyen Önder Bali ve usta yorumcu Neco öncülüğünde kurulan "Kargalar Kafeste" grubu eğlenceli performanslarıyla NTV Bayram Ekranı'nda

Unutulmaz klasikler "Kargalar Kafeste" yorumuyla NTV'de.


Gülay Afşar başarılı çalışmalarıyla NTV ekranlarının gülen yüzü olmayı başardı


Editör: TE Bilisim