Önceki gece Emel Sayın ve Ferhat Göçer BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta sahne aldı.

Emel Sayın'a sahnede ünlü söz yazarı ve şair Ahmet Selçuk İlkan eşlik etti.

Anneler günü özel programı yapan ünlü sanatçılara ilgi oldukça yoğundu. Kapılara kadar dolan Günay Restaurant’ta önce sahneye Emel Sayın çıktı.

Altın rengi kristal işlemeli elbisesi ve tüm zarafeti ile Günay Sahnesinde konuklarının karşısına çıkan Emel Sayın, programının ilk yarısında Türk Sanat Müziği eserler ile konuklarına tam anlamı ile Türk Sanat Müziği  ziyafeti yaşattı.

Programının ikinci bölümüne ise konuklarını oldukça şaşırtarak son dönemlerde çok beğenilen Ayla Çelik’in ‘’Bağdat’’ şarkısını seslendirerek başlayarak büyük alkış aldı.

Sayın, programını unutulmaz şarkısı ‘’Mavi Boncuk’’ ile sonlandırırken konukların bir anda ellerinde ‘’Mavi Boncuk’’ pankartlarını çıkartıp şarkısına eşlik ettiğini görünce oldukça şaşırdı.

FERHAT GÖÇER, ‘’ BU GECE TÜM ŞARKILARIM ELLERİ ÖPÜLESİ ANNELERİMİZE’’
Emel Sayın’dan sonra Günay sahnesine çıkan Göçer, "Bu gece çok özel bir gece, elleri öpülesi Annelerimize elleri öpülesi şarkılar söyleyeceğim!’’ diyerek programına başladı.Programı süresince kendi şarkılarının yanı sıra, ‘’ Ben Yoruldum Hayat’’, ‘’ Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş’’ gibi duygusal şarkılara da yer verdi.
Editör: TE Bilisim