Dünyaca ünlü smokin ustası Levon Kordonciyan, Ataşehir'deki Palladium Avm'de Cumhuriyet Terzihanesi Müzesi'nin açılışını özel bir davet ile kutladı. Müzik direktörlüğünü DJ Hakan Kabil'in yaptığı geceye Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun ve Fatoş Seymen gibi ünlü mankenlerin katılımı ile gerçekleşen açılışta Emre Kızılırmak giydiği smokin ile büyük beğeni topladı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün smokinlerini ve fraklarını diken birinci kuşak Levon Usta'dan kalan en özel terzihane koleksiyonları ise Palladium AVM içerisin de sergilenmeye başladı. Özel camekanlı bir bölümde sergilenen smokinlerden en dikkat çekeni ise Atatürk'e ait olan ve Levon Usta'ya bizzat hediye elin şapkası ve bastonu oldu. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen defilede Emre Kızılırmak'ta giydiği smokin ile beğeni topladı. Atatürk'ün smokinin üstüne giydiği özel dikim pelerini giyen Kızılırmak "Bunu taşımaktan dolayı çok mutluyum" dedi.
Emre Kızılırmak podyumda dakikalarca alkışlandı...


Emre Kızılırmak 'Atatürk'ün Frak ve Pelerini'yle podyuma çıktı

Levon Kordonciyan, Emre Kızılırmak, Erkan Özerman

Fatoş Seğmen, Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz

Simge'nin zor anları!


Levon Kordonciyan defilelerinin vazgeçilmez isimleri olan Simge Tertemiz ve Elif Ece Uzun'da gecede şıklıkları ile dikkat çektiler. Simge Tertemiz geceye boşandığı eşi Murat Kadıoğlu'ndan olan Kayra isimli çocuğu ile geldi. Kalabalıktan sıkılan Kayra elindeki oyuncak arabası ve smokini ile davetlilerin ilgi odağı oldu. Muhabirlerin oğlu ile fotoğraf ricasını kırmayan Simge Tertemiz ise zor anlar yaşadı. Kayra'nın üzerini düzeltmek için eğilen manken oğlunun itmesi ile bir anda yere düştü. Elinin üzerine düşen Tertemiz durumu bozuntuya vermeden arkadaşlarının yardımı ile kalkarak ağlayan oğlu ile poz verdi.

Cumhuriyet Terzihanesi Müzesi'nin açılışında tango gösterisi yapıldı.

Emre Kızılırmak finalde Ata'nın kostümüyle podyuma çıktı.

Emre Kızılırmak, Erkan Özerman, Levon Kordonciyan Cumhuriyet Terzihanesi Müzesi'nin açılışında!



Editör: TE Bilisim