50 yıllık sanat yaşantısıyla Türk seyircisinin gönlünde taht kuran Erdal Özyağcılar, 18 yıl aradan sonra yeniden tiyatro sahnelerinde! Donald Churchill'in yazdığı, Füsun Günersel'in dilimize çevirdiği "İyi Ki Geldin Boyacı" adlı oyunu; Berna Laçin ve Neslihan Yeldan ile birlikte sahneleyecek olan Özyağcılar, uzun bir aradan sonra tiyatro yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Zeynep Özyağcılar'ın kurduğu Tİyatro Martı tarafından sahnelenecek olan ve provaları başlayan oyunun yönetmenliğini üstlenen isim ise Arif Akkaya.   
 
Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, 18 yıl aradan sonra yeniden tiyatro sahnesinde! Şehir Tiyatroları sanatçısı olan ve bu kurumdan emekli olmasının ardından herhangi bir oyunda yer almayan Özyağcılar; 18 yıllık aranın sonrasında kızı Zeynep Özyağcılar'ın kurduğu Martı Tiyatro'da, "İyi Ki Geldin Boyacı" adlı oyunu sahnelemeye hazırlanıyor. Berna Laçin ve Neslihan Yeldan ile aynı sahneyi paylaşacak olan sanatçı, bu kadar uzun bir aradan sonra yeniden tiyatro yapacak olmanın büyük heyecan verdiğini belirtiyor ve oyunu sahneleyecekleri günü iple çektiğinin altını çiziyor.  

Güzin - Zeynep - Erdal Özyağcılar


Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, 18 yıl aradan sonra Donald Churchill'in yazdığı, Füsun Günersel'in dilimize çevirdiği "İyi Ki Geldin Boyacı" adlı oyunu; Berna Laçin ve Neslihan Yeldan ile birlikte sahneleyecek


Editör: TE Bilisim