Erhan Yazıcıoğlu, tiyatro ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Tiyatro Gazetesi’nin bu sene ikincisini düzenleyeceği “Anadolu Tiyatro Ödülleri” nde Şehir Tiyatroları’nın Genel Sanat Yönetmeni Yazıcıoğlu'nun “Yılın Tiyatro Adamı” ödülünü alacağı açıklandı.
Türkiye genelinde otuza yakın temsilcilik ve aylık beş bine ulaşan baskı sayısı ile ülke tiyatrosuna katkı sunan Tiyatro Gazetesi, Anadolu tiyatrosunun sesi, soluğu olma hedefine devam ediyor. Gazete, bu kapsamda hedeflerinden biri olan Anadolu Tiyatro Ödülleri’nin ilk törenini 1 Aralık 2014 tarihinde Su Gösteri Sanatları Sahnesi’nde düzenlenen resepsiyon ile gerçekleştirmişti.
1 Aralık Salı günü gerçekleştirilecek törende Erhan Yazıcıoğlu’nun yanı sıra her yıl bir kadın tiyatrocuya verilecek olan ‘’Ana’dolu Ödülü”  Zeliha Berksoy’a, “Sanata Evet” ödülü de Doğan Hızlan’a verilecek. “En iyi Kültür Sanat TV Programı Ödülü”, “En İyi Basın Yayın Halkla İlişkiler Birimi Ödülü”, “En iyi Tiyatro Haber & Ropörtajı Ödülü”, “En İyi Sosyal Sorumluluk Çalışması Ödülü”, ”Yılın En İyi Prodüksiyonu” gibi birçok ödülün verileceği gecede, misafirleri birçok sürprizin beklediği belirtildi. 

Editör: TE Bilisim