Günaydın'ın kaldırıldığı özel hastanenin İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yusuf Babayiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, Günaydın'ın zaman zaman tedavi amaçlı hastaneye yatırıldığını kaydetti.

Günaydın'ın tedavisinin 6 Eylül'den beri hastanenin yoğun bakım ünitesinde sürdüğünü belirten Babayiğit, ''Erol beyin nefes darlığı problemi vardı. Buna eşlik eden kalp ve diğer rahatsızlıkları da mevcut. Ciddi şekilde solunum yetmezliği problemi var. O tarihten beri solunum cihazına bağlı olarak tedavisi devam ediyor'' dedi.

Dr. Babayiğit, Günaydın'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu, böyle hastalar için yoğun bakımdan çıkış tarihini belirlemenin çok kolay bir şey olmadığını kaydetti.

Günaydın'ın hayati tehlikesinin devam ettiğini bildiren Babayiğit, ''Kritik bir durumda, tedavinin seyri hakkında kesin bir şey söylemek şu anda çok mümkün değil. Tabiki elimizden geleni yapıyoruz. Daha önce de çok ağır tablolarla gelip taburcu olmuştur. Umarım bu sefer de hastalığı aynı şekilde seyreder ve yoğun bakımdan önce servise, sonra da evine gönderebiliriz'' diye konuştu.
Editör: TE Bilisim