İKİSİNİ DE AYRI AYRI SAHNEYE ÇAĞIRIP ÖPTÜ

İlk iki şarkıdan sonra konuklarına “Hoşgeldiniz” diyen Bülent Ersoy, modacı Nur Yerlitaş ile arkadaşı Oya Aydoğan’ın da salonda olduğunu fark etti. Mikrofondan, “Kızlar gelin, öpücem sizi. Nur’u buraya istiyorum, Nur’u istiyorum” diye seslenen sanatçı, masasından kalkıp sahneye çıkan Nur Yerlitaş’ı “Hoş geldin” diyerek öptükten sonra yerine gönderdi. Ve hemen arkasından seslendi, “Oya’yı buraya istiyorum, gel kız öpim seni” Bu çağrı üzerine Oya Aydoğan da sahneye çıkarak Bülent Ersoy ile öpüştü.

Bülent Ersoy sonrasında şöyle konuştu: “Oya, havalar çok güzel. Hadi yazlığa gidelim. Orada kimse görmez ne yaptığımızı” Sanatçı bu sözün arkasından da meşhur kahkahasını patlattı.

Sahnede, albümündeki şarkıların yanı sıra Türk Müziği’nin eserlerini de söyleyen Bülent Ersoy programının ilerleyen bölümlerinde hareketli parçalara geçti.

AH OYA! BECERİKSİZ OYA!
Sanatçı, Kalenin burcumuyam/ Ben bilmem ayrıyam/ Dil bilmez gürcümüyem/ elleri kınalı/ türküsünü söylerken ‘DUR’ diye bağırarak aniden orkestrayı susturdu.

Sahnenin en önüne yürüdü ve “Oya… Beceriksiz Oya…” diye seslendikten sonra, Oya Aydoğan’a bakarak şarkının şu sözlerini ağır ağır ve üzerine basa basa söyledi:
‘Ben çirkin harcımıyam elleri kınalı…’
Ardından da sordu: “Ah Oya Ah; bu olacak iş mi?
Bu Oya toptan filan hiç anlamaz!”

Sahnede iki saatten fazla program yapan Bülent Ersoy, Oya Aydoğan’a yönelik bu sır dolu sözlerinden sonra, “Hadi artık ben gidiyorum” dedi. Konukların, itirazı üzerine, “Ne oldu gece yatısına mı kalacağım?” diye soran sanatçı şöyle devam etti:

“Benim karnım çok acıktı. Sinirlerim bozulmaya başladı. Karnım acıkınca üstünde kalacak adam ararım.” Alkışların kesilmemesi üzerine programını sürdüren Bülent Ersoy, iki şarkı daha söyledikten sonra veda ederek sahneden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim