İstanbul Hilton Otel'de düzenlenen basın toplantısında Ferhat Göçer’in yanısıra usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, Kültür Bakanlığı tarafından Türkiye’nin tanıtım yüzü ilan edilen Tülin Şahin ve Flüt Solisti Şefika Kutluer 'İyi Niyet Elçiliği' misyonunu aldı.
Bir hayli keyifli geçen basın toplantısında, iyi niyet elçileri, Türk ve dünya çocuklarının korunması ve gelişimi için UNICEF’in projelerine destek olacaklarına dair ant içip, amaçladıkları projeleri anlattılar.



Ferhat Göçer en büyük hayalinin
UNICEF Çocuk Korosu kurmak olduğunu söyledi.

Ferhat Göçer “ Elimden geleni yapacağıma, çocuklar yararına çalışırken her türlü istismara ve tepe tepe kullanılmaya razı olduğuma basın mensubu arkadaşlarım ve diğer iyi niyet elçisi arkadaşlarımın önünde ant içiyorum.” cümleleriyle çocuklara bağlılık sözü verdi.

Göçer’in 3 yıl önce Darüşşafakalı öğrenciler ile kurmuş olduğu koronun çok özel görüntüleri basın toplantısı sırasında misafirlere izletildi. Usta youmcu bu görüntülerin üzerine “Hayalim: Unicef çocuk korosu kurmak ve okullarda müzik odaları oluşturmak. Çocukları müziğin koruyucu kanatları altına almak istiyorum” dedi.  UNICEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Talat Halman da “UNICEF’de emekli olmak yok emek vermek var. Amacımız fon oluşturmak, kaynak bulmak, bağış sağlamak”dedi.

Ali Poyrazoğlu, Şefika Kutluer, Tülin Şahin ve Ferhat Göçer UNICEF İyi Niyet Elçisi seçildi.
Editör: TE Bilisim