20. sanat yılı ve Türk Sineması’nın 100. yılı kapsamında verdiği bu özel konserle seyircinin karşısına çıkan Ferhat Göçer’in hayranlık duyduğu Türk Sineması’nın ödüller kraliçesi Hülya Koçyiğit ise sürpriz konuğu oldu.  

Sinemanın 100. yılı sebebi ile Ferhat Göçer, konserine özel konuk olan Hülya Koçyiğit'e hazırladığı dev ekranda filmlerinden oluşan görsel show ile duygulu anlar yaşattı. Gecede Göçer, Türk Filmlerinde Hülya Koçyiğit ile bütünleşen Senede Bir Gün, Boş Çerçeve, Samanyolu, İçim İçim Yanıyor şarkılarından bir de potpuri söyledi. 

Ferhat Göçer 50.000 TL'lik bağış çekini Arzu Sabancı'ya takdim etti.

Hayranları olduğu kadar basın, sanat ve cemiyet hayatının renkli isimleri de Ferhat Göçer’i yalnız bırakmadı. Ömer ve Arzu Sabancı, Hıncal Uluç, Garo Mafyan, Fikret Ercan, Hande Ataizi ve eşi sanatçıyı izlemeye gelen ünlü isimlerden bazıları. Ferhat Göçer ünlü konuklarına kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı tek tek teşekkür etti. Ayrıca MSG Başkan Yardımcısı olan Ferhat Göçer, MSG tarafından hazırlanan 50 bin TL değerindeki bağış çekini sahnede Mikader Başkanı adına Arzu Sabancı’ya teslim etti.

Hülya Koçyiğit Beyazperde'de seslendirdiği şarkıları multivizyon görüntüleri eşliğinde bu kez Ferhat Göçer'den dinledi. Koçyiğit, Göçer'in jesti karşısında bir hayli duygulandı.
Arzu Sabancı, Ömer Sabancı ve Fikret Ercan Ferhat Göçer'i en ön sıradan protokolde birlikte izlediler.
Editör: TE Bilisim