Funda Arar çocukluğunun bayramlarını özledi !

Türk müziğinin güçlü sesi Funda Arar, Girne’deki Merit Crystal Cove Hotel’de Kurban Bayramı’nın ikinci günü bir konser verdi. Otelin kongre merkezini tamamen dolduran hayranlarını iki saat boyunca coşturan Arar, güçlü sesi ve sahne performansıyla çok beğenildi. Özel olarak hazırlanan sahnede yaklaşık 2 saat kalan ve bir çok parçasını seyircileriyle birlikte seslendiren Arar, ön kısmı mini elbisesiyle de dikkat çekti.

İlk şarkısını seslendirdikten sonra seyircilerinin bayramını kutlayan Arar, seneler önce KKTC’de verdiği bir konserde yaşadığı sahne kazasından bahsetti. Ayağını kırdığı kaza sonrasında kendisini tedavi eden doktorun da izleyiciler arasında olduğunu gören Arar, tekrar teşekkür ederek çok iyi olduğunu söyledi.


Kadın hayranlarının danslarıyla eşlik ettiği ünlü şarkıcı, neşeli ve sempatik tavırlarıyla da büyük alkış aldı. 'Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım' parçasını önce seyircilerine söyleten sonra da onlara eşlik eden genç şarkıcı, çocukluğunda yaşadığı bayramları çok özlediğini belirterek, “Çocukluğuna dönmek isteyen var mı?” diye sordu. Seyircilerin büyük bölümünden “evet” yanıtını alan Arar, “Keşke bu bayram çocuk olsaydım ve hepinizden harçlık toplasaydım” diyerek, “hala çocuk olmak isteyenler” için 'Sevda Yanığı' isimli parçasını seslendirdi.
Funda Arar, Kıbrıs'ta hem göze hem de kulağa hitap etti ...

Editör: TE Bilisim