Pera Event organizasyonunda gerçekleştirilen Turkcell Yıldızlı Geceler’e damgasını vuran sanatçılardan biri Pop Müziği’nin en güçlü seslerinden Funda Arar oldu. Doğumdan sonra Açıkhava’da ilk kez konser veren sanatçı, düzgün fiziği ile herkesin beğenisi topladı.

Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde muhteşem bir konser veren Funda Arar, güçlü sesi ve birbirinden güzel şarkıları ile olduğu kadar oldukça şık, beyaz kostümüyle de büyük beğeni kazandı.

Konserine aylarca liste başı olan son single çalışması ‘Hafıza’ ile başlayan Funda Arar, müzik kariyerindeki unutulmayan şarkılarını seslendirirken seyircinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Şarkılarının arasında Kayahan ve Müslüm Gürses’ten de iki seçme bulunan sanatçı, ‘Melankoli’ ve ‘Adını Sen Koy’ parçalarını okurken her iki sanatçıyı da anmayı ihmal etmedi. Kayahan’ın albümünde seslendirdiği ‘Melankoli’ adlı şarkıyı ilk kez Açıkhava’da okudu.

Konserinin bir bölümünde elbisesi ayakkabısına takılan sanatçıya Nihat Odabaşı sahneye çıkarak yardım etti.

Gerek sesi, gerekse şarkıları ve sahne performansı ile dinleyecilerin gönlünde taht kuran Funda Arar, Turkcell Yıldızlı Geceler etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonrasında, konser biletini sosyal medyada paylaşan ilk beş hayranı ile kuliste buluşan sanatçı, fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Editör: TE Bilisim