Pera Event Organizasyonuyla her akşam başka bir yıldıza ev sahipliği yapan Turkcell Yıldızlı Geceler’de 15 Ağustos akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda buğulu sesiyle Göksel’i ağırladı. Sevilen sanatçı, Açıkhava için hazırladığı sürprizler ve dillerden düşmeyen şarkıları ile müzikseverlerin unutulmaz bir gece yaşamasını sağladı.


Müzik şöleni Turkcell Yıldızlı Geceler, yaz akşamlarına yıldız yağdırmaya devam ediyor.

Yerli ve yabancı birbirinden ünlü isimlerin buluştuğu etkinlik, 15 Ağustos akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde, Türk Pop müziğinin en güçlü kadın yorumcu ve şarkı yazarlarından Göksel’i ağırladı.

Sevilen sanatçı, konserinde yeni şarkılarının yanı sıra, unutulmaz şarkılarını da seslendirdi. Göksel son albümüyle aynı adı taşıyan "Sen Orda Yoksun" şarkısı ile konserine başladı. "Harika bir yaz akşamı. Benim için buradasınız. Hava biraz sıcak biliyorum. Şarkılarımla sizi biraz daha ısıtmayı düşünüyorum.Benimle şarkı söyler misiniz? diyen sanatçı "Aşkın Yalanmış" ve "Acıyor" şarkılarını Açıkhava'yı dolduran 5 bin kişi ile birlikte söyledi. Konserin ilerleyen saatlerinde nostaljik şakılar da söyleyen Göksel, Açıkhava'da kendisini izlemeye gelen seyricilerin arasına indi.

Kulağa olduğu kadar göze de sade ama son derece şık kıyafetlerle hitap eden Göksel, Özlem Kaya imzalı 4 farklı kıyafet giydi. Genç sanatçı 2. yarıda giydiği zincirli, taşlarla süslü, sırtı açık, askılı elbisenin üzerine giydiği tüylü peleriniyle ileyicisinden tam not aldı.

"Duydum ki Unutmuşsun", "Elbet Bir Gün Buluşacağız", "İçin İçin Yanıyor"
isimli Türk Sanat Müziğinin kalsik haline gelmiş olan şarkılarını 2. bölümün başında söyleyen Göksel'e, sahnede kemanı ile İlyas Tetik ve ekibi eşlik etti.

Repertuarında, ‘Sabır’ dan günümüze 18 yılda iz bırakmış bütün hit şarkılarına yer veren Göksel, Harbiye Açıkhava Sahnesi’ne özel sürprizleriyle de müzikseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. En sevilen şarkılarından biri olan “Depresyondayım”ı dinleyicilerinden iki kişiyi sahneye davet ederek onlarla birlikte söyledi.

Göksel sevilen şarkılarının yanı sıra Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdi.

Editör: TE Bilisim