Pembe tonlarında melek ve ağaç dekoruyla süslenen sahneye ‘İlk Uyanış’ ile çıkan İlhan İrem ilk şarkısından sonra "Hoş geldiniz aşık ruhlar! ’’ diyerek sevenlerini selamladı. Ardından ‘’Dünyaya olanlar oldu, her şey değişiyor ama biz olan biten her şeyin öteki tarafındayız. Sonsuza kadar aydınlık taraftayız. Birlikte geçen bütün bu senelere, anlara değmiş. İşte buradasınız, işte buradayız hoşgeldiniz.’’ diyerek konserine devam etti.

Gecede ‘Olanlar olmuş’, ‘Yazık Oldu Yarınlara’, ‘Ninni Sevgilim’, ‘Sürgün Gibi Masallarda’, ‘İşte Hayat’, ‘Ruh Gibi’, ‘Anlasana’ ve ‘Ben Değilim’ gibi unutulmaz parçalarını seslendiren İlhan İrem izleyicisini geçmişten günümüze müzik turuna çıkardı.

KONSERDE SAHNEDE SEMAZENLER VE BALERİN DE VARDI!

Sahneden Aşık Ruhları selamlayan İlhan İrem ‘Kızım İçin’, ‘Sürgün Gibi Masallarda’ ve ‘Yeraltından Fısıltılar’ parçalarını söylerken kendisine eşlik eden balerin Alım Tatar’ın ve semazenlerin şovu ile Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda izleyenleri büyüledi. Gecenin finalini ‘Boşver Arkadaş’ parçası ile yapan sanatçı alkışlar eşliğinde sahneden indi. Kalabalık İlhan İrem’e doyamadı ve dakikalarca yeniden çıkması için bekledi. Alkış yağmuru eşliğinde bis için sahneye çıkan İlhan İrem ‘Hu’ ve ‘Yılan Isırığı’ parçalarını ‘Melekler Ordusu’ ile söyledi.

21 Eylül akşamı İlhan İrem'i izlemeye gelenler arasında Metin Uca, Nükhet Duru, Zeynep Mansur, Coşkun Demir, Fatih Mühürdar, Gonca Vuslateri ve Enver Aysever vardı.

İlhan İrem klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi.

Nükhet Duru konseri en ön sıradan izledi.

Gazeteci Olcay Ünal Sert konseri izleyenler arasındaydı.

Olcay Ünal Sert, İlhan İrem'i kulisinde ziyaret etti.





İlhan İrem finali semazenler eşliğinde söylediği
'Hû' ve 'Yılan Isırığı' adlı ilahiler ile yaptı.

Editör: TE Bilisim