İstanbul’un son zamanlarda adından en çok söz ettiren eğlence mekanı olan Topkapı Eresin Otel bünyesindeki Marka İstanbull sanat, siyaset ve medya dünyasının ünlülerinin katıldığı görkemli bir gece ile açıldı .

Yaklaşık 700 davetlinin katıldığı ve basının çok yoğun ilgi gösterdiği gecede pop müziğin iki başarılı ismi Kutsi ve İzel sahne aldı .

Sunuculuğunu Karadeniz FM'in başarılı programcısı Onur Sakar'ın yaptığı gecede, sahneye göz kamaştıran leopar desenli kıyafetiyle çıkan İzel, kızımız olacaktı, gurur, kıyamadım ve hasretim gibi unutulmayan hit olmuş şarkılarını seslendirdi.


İzel, performansıyla izleyenleri büyülerken, bu akşam burada olmaktan ve sahne almaktan çok mutluyum dedi. Bu görkemli gecede İzel'den sonra sahneye Kutsi çıktı. Huzur sokağı dizisiyle büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı, en güzel şarkılarını davetliler için söylerken, böyle güzel bir mekanın İstanbul'a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu arada gecenin ilerleyen dakikalarında İzel ve Kutsi'nin yapmış oldukları düette geceye damgasını vurdu .

Gecenin açılış konuşmasını yapan Marka İstanbull'un kurucusu Ogün Gözen, Çok mutlu olduğunu dile getirerek, böyle bir mekanı sanatçıların hizmetine sunmaktan gurur duyduğunu ve yakın zamanda çok önemli sürpriz sanatçılarında Marka İstanbull’da sahne alacağını ifade etti. Bu arada gecenin açılış pastası sanatçıların katılımıyla sahnede hep bir arada kesildi.

İzel'e sahnesinde ünlü şarkıcı İntizar eşlik etti.

Geceye katılan ünlüler arasında Nihat Doğan, İntizar, Elif Karlı, Metin Yıldız, Ahmet Selçuk İlkan,Tarık Mengüç, Selçuk Ural, Nuri Alço, Mahmut Hekimoğlu, Sezen Cumhur Önal, Hülya Yürekli Seloni, Özlem Savaş ve Huzur Sokağı dizi oyuncularından Selin Demiratar, Paşhan Yılmazel, gibi bir çok isimlerde vardı.
Editör: TE Bilisim