Kayahan konseri esnasında eşi İpek Açar ile birlikte romantik konuşmalar yapıp şarkı seslendirdikten sonra ceketinde ki Atatürk rozetini göstererek, " 40 senedir yakamda var. Burada Atatürk var ve ay yıldızımız var. Ve bu hiçbir zaman yıkılmayacak kalenin sizler en büyük şahitlerisiniz." dedi. Daha sonra sahneye Türk Pop Müziği'nin kilometre taşlarından Nilüfer bir demet çiçek ile sahneye çıkarak usta sanatçı Kayahan ile birlikte "Gözlerinin Hapsindeyim" adlı şarkıyı seslendirdiler.
Kanser tedavisi gören Kayahan duygu dolu konuşmalar yaparken seyircilerden helallik istedi. Sanatçı, "Şarkılarımı bir gün ben söyleyemezsem sizler ezberlediniz siz söylersiniz" dedi.


Kayahan ve Nilüfer sonunda barıştılar. İki dev sanatçı yıllar sonra Beşiktaş Belediyesi'nin konserinde sahne aldı.

Kayahan eşi İpek Açar ile birlikte aynı sahneyi paylaştı.

Kayahan halkı çocukları ve eşiyle birlikte selamladı.

Kayahan sahneden Atatürk rozetini göstererek Türkiye Cumhuriyeti'nin yıkılmayacağını söyledi.

Kayahan ve Nilüfer yıllar sonra 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beşiktaş konserinde bir araya geldiler.

Kayahan, Nilüfer ve İpek Açar 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği halk konserinde sahne aldılar.

Türk müziğinin iki usta ismi Kayahan ve Nilüfer, Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği sevgililer günü etkinliği ile yıllar sonra aynı sahneyi paylaştı.
Türk müziğinin iki usta ismi Kayahan ve Nilüfer, yıllar sonra aynı sahneyi paylaştı. Beşiktaş Belediyesi'nin, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Barbaros Meydanı'nda düzenlediği konserde telif hakları nedeniyle yıllardır dargın olan Kayahan ve Nilüfer birlikte sahne aldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av Murat Hazinedar, usta sanatçı Kayahan’ı konser alanında karşıladı, kulise kadar eşlik etti. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Vahşice katledilen Özgecan Arslan’ı da unutmadı. Sahne çıkan Hazinedar, bu olayı lanetledi. Yakasında da Özge Can’ın resmi vardı. İlk olarak Nilüfer'in sahne aldığı konserde, ünlü sanatçının ardından Kayahan'ın eşi İpek Acar şarkılarını seslendirdi. Alanı hıncahınç dolduran çok sayıda müziksever, Acar'ın söylediği şarkılarla eğlendi.

Çocukları ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile sahneye gelen Kayahan, 14 Şubat'ta sahneye çıkmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Acar ile 3 parçayı seslendiren Kayahan'a daha sonra Nilüfer de eşlik etti.

Yaklaşık 2 saat süren konserde büyük bir duygu seli yaşandı…


Editör: TE Bilisim