Ünlü sanatçı Kenan Doğulu, Bodrum Antik Tiyatro'da muhteşem bir konser verdi.
Müzikle ruhumuzu güçlendirme zamanı

Kenan Doğulu, Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konserde hem sevenlerini coşturdu, hem de kendisi çoştu. Kerki ve Solfej'in düzenlediği Ege Yaz Konserleri bu hafta Kenan Doğulu'yu ağırladı. Konserde sevenleri Kenan Doğulu'yu yalnız bırakmadı. Demet Akalın, Okan Kurt, Ege ve İskender Paydaş gibi ünlü isimlerin de katıldığı gece müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.
Kenan Doğulu Birlik mesajı verdi.

İptal edilen konserler olduğunu söyleyen Doğulu' nun şu sözleri ise geceye damgasını vurdu '' Bugün ki konserimizi, ülkemizde yaşanan olumsuz olaylardan ötürü iptal etmeyi çok düşündük ama bir nebze de olsa her şeye rağmen birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermek için devam etme kararı aldık. Şimdi bizim için yenilenme zamanı, müzikle ruhumuzu güçlendirme zamanı'' diyen şarkıcı şarkılarını seslendirdi. 
İlk yarı Duygusal, ikinci yarı hareketli

Demet Akalın Bodrum'da Kenan Doğulu'nun şarkılarıyla kendinden geçti
Bodrum Antik Tiyatro konserinin ilk yarısında sevenlerine geçmişten günümüze yolculuk yaşatan Kenan Doğulu konserinin ikinci yarısında ise hareketli parçaları ile devam etti. Bir an olsun yerinde duramayan Doğulu hayranları da şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı. 
Kenan Doğulu sahnede yaptığı esprili konuşmalarıyla izleyiciyi güldürmeyi başardı.
Editör: TE Bilisim