“Evladım selfie demode oldu artık canlı yayına geç”

Bülent Ersoy Girne Rocks Hotel’de sahne aldı. İki gece aynı kıyafeti giymeyi tercih eden Ersoy bu kez de iki farklı saç stili ile dikkat çekti. Bülent Ersoy Kıbrıs’ta “Kankam” dediği Hande Yener ile sahnede şarkılar söyledi.  Ersoy ile  birlikte selfie yapan Hande Yener’e diva “Evladım selfie  artık demode oldu, canlı yayına geç bakalım” dedi.
 
Girne Rocks Hotel’de daha önce darbe olayları nedeniyle iptal edilen konserine hafta sonunda  çıkan Bülent Ersoy sahnede adeta rüzgar gibi esti. İki gece sahneye çıktığı konserlerine aynı kıyafeti giyen ünlü sanatçı bu kez de saçları ile şov yaptı. İlk gece sahneye göğüs dekolteli  uçuk pembe kıyafet ve fön çektirdiği düz saçları ile çıkan sanatçı ikinci gecede aynı kıyafeti tercih etti. Ancak ikinci gece saçlarını kabartarak kıvırcık olarak sahneye çıkan sanatçı dikkatleri yine üzerine çekti. Şarkıları ile dinleyenlere müzik ziyafeti  çeken  ünlü  sanatçıya  ikinci gecesinde Hande Yener  sürpriz yaptı.
Hafta sonu tatili
Konser için gittiği bodrum’dan Bülent Ersoy’u dinlemeye ve hafta sonu tatili için Girne Rocks Hotel’e gelen Hande Yener’de sanatçıya sürpriz yaptı. Hande Yener’i dinleyiciler arasında gören ve “Aaa.. kankam gelmiş” diyerek sevincini  dile getiren Bülent Ersoy “Kanka” sı Hande Yener’in masasına oturarak birlikte selfie yaptılar. Selfie fotoğrafı çeken Hande Yener’e diva “Evladım selfie  artık demode oldu, canlı yayına geç bakalım” dedi. Daha sonra sahnede birlikte şarkılar söyleyen ikili adeta sahnede şov yaptılar. Hande Yener’de  mini  etekli  kıyafeti ve kulağına taktığı çiçeği ile dikkat çekti.
Bülent Ersoy Kıbrıs'ta kulakların pasını sildi.

Hande Yener ve Bülent Ersoy birlikte düet yaptı.
Editör: TE Bilisim