BODRUM KALESİ'Nİ MÜZİK FETHEDECEK!

Yenilenerek mükemmel bir konser mekanına dönüşen Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği, Kral Grubu 20. Yıl Kutlamaları için 13 25 Ağustos tarihleri arasında yerli ve yabancı sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapacak.

Saint Jean Şövalyeleri tarafından 1406 1523 yılları arasında inşa edilen Bodrum Kalesi içinde yer alan ve günümüzde konser alanı olarak kullanılan kuzey hendeğinin 12 ay kültürel ve sanatsal etkinliklerin gerçekleşebileceği bir etkin alan haline getirilmesi için başlatılan restorasyon çalışmaları Doğuş Holding tarafından tamamlandı.

Yenilenen Bodrum Kalesi kuzey hendeği  Kral Grubu 20. Yıl Kutlamaları için 13 25 Ağustos tarihleri arasında yerli ve yabancı sanatçılarla hazırlanan konserlere ev sahipliği yapacak.

13 Ağustos Çarşamba günü Bodrum Kalesinde başlayacak Kral 20. Yıl Konserleri, birbirinden değerli sanatçıları dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Oniki gün boyunca farklı sanatçılara ev sahipliği yapacak Kral 20. Yıl Konserlerinin ilki, sesi ve şarkılarıyla büyüleyen sanatçı Candan Erçetinle başlayacak.

Leman Sam & Yaşar, Fatih Erkoç & Kerem Görsev, Yeni Türkü, Kardeş Türküler, Teoman, Erol Evgin, Aynur, Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio, Nilüfer, Levent Yüksel, Yasmin Levy gibi isimlerin yer aldığı dev bir kadro Ağustosta Bodrum Kalesinde Kral 20. Yıl Konserleri'nde olacak.

Bu eşşsiz ve keyifli ortamda müzik keyfini yaşamak için siz de yerinizi ayırtmayı unutmayın.

Kral 20. Yıl Konserleri Programı:
13 Ağustos Candan Erçetin
14 Ağustos Leman Sam & Yaşar
15 Ağustos Fatih Erkoç & Kerem Görsev
16 Ağustos Yeni Türkü
17 Ağustos Kardeş Türküler
19 Ağustos Teoman
20 Ağustos Erol Evgin
21 Ağustos Aynur
22 Ağustos Hüsnü Şenlendirici & Taksim Trio
23 Ağustos Nilüfer
24 Ağustos Levent Yüksel
25 Ağustos Yasmin Levy

 Biletler, Bodrum Satış noktaları ve Biletix'te...
Editör: TE Bilisim