16 Eylül Salı günü İstanbul Teknik Üniversitesi konser alanında İstanbul'lu hayranları ile buluşacak olan Lady Gaga'nın genç hayranları karşısında Gaga'yu görünce çılgına döndü.

Bariyerlerde tutulmakta zorlalan Gaga hayranlarının yanına giderek onlara sarılan ve imza atan Lady Gaga, bir ara kontrol kaybedilince kormaları eşliğinde vip aracına alnmak zoranda kaldı. Karşılama için bekletildikleri yerden bariyer arkasına geçişte hınca hınç koşan ve yer kapma yarışı yapan hayranlar Lady Gaga'yı karşılarında görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Çığlıklar atan hayranlar Lady Gaga'ya zor anlar yaşattı.
Florya Özel Havacılık terminalinde sanatçının hayranları izdihama neden oldu.

Otel gizlendi

Lady Gaga'nın kaldığı otal hayranlarının ve basın mensuplarının aşırı ilgisi sebebiyle sır gibi saklandı. Lady Gaga ve ekibi için bekletilen araçlara havalimanandan ayrıldıkları ana kadar konaklayacağı otel ve güzergah verilmedi. Kapalı zarflar eşliğinde kalacağı oteli ve güzergahı öğrenen vip araç şöförleri karşılama etkinliği sonrası havalimanandan ayrılıp otele geçti.

Lady Gaga Atatürk Havalimanı Florya Özel Havacılık terminalinden korumalar eşliğinde ayrıldı.


Annesi ve köpeği de geldi

Lady Gaga'nın İstanbul turnesi kapsamında geldiği İstanbul'a onunla birlikte gelen annesi ve köpeği havalimanandan çıkarken görüntülendi.

Hayranlarını kırmayıp imza verdi.
Lady Gaga İstanbul'a gelirken kırmızı, siyah ve kahve renklerinden
oluşan göğüs dekolteli kostüm tercih etti. 

Lady Gaga İstanbullu hayranlarının imza isteğini geri çevirmedi.
Editör: TE Bilisim